Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul de Comunicare Strategică vine cu clarificări noi privind deplasările din jurul domiciliului, mersul la cumpărături, plata facturilor și asigurarea RCA

ro

01 Apr, 2020 19:13 56868 Marime text
grupul de comunicare strategica vine cu clarificari noi privind deplasarile din jurul domiciliului mersul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bălan Mircea 03 Apr, 2020 07:43 Laboratoarele pentru recoltarea de probe de sânge au program între orele 7-11, i-ar eu trebuie să mă deplasez între orele 11-13,cum procedez după declarație.
  • VRABIE DOREL 02 Apr, 2020 16:21 Suntem in varsta peste 65 ani, avem o locatie la 40 Km de Bucuresti in care in perioada primavara-toamna tarziu desfasor activitati agricole, gospodaresti dar si de odihna. Locatia este pazita de 2 caini de curte de care am grija : In Bucuresti avem si nepot de care ne ocupam cand parintii lui sunt la serviciu ; Situatia ordonantelor militare n-au prins in Bucuresti si de trei saptamani nu am mai fost in locatia din provincie, grja cainilor ramanand la rugamintea mea la o vecina care deasemeni are varsta peste 65 ani, cu o pensie de urmas si care mi-a comunicat ca nu mai are putere, fiind suferinda si nici bani sa cumpere mancare uscata pentru cei 2 caini. Rog, urgent ,sa-mi comunicati cum sa progedez ? Pot sa ma delasez cu masina proprietate personala, pe baza declaratiei pe proprie raspundere luind toate masurile pentru a ma proteja personal cat si pe cei cu care voi socializa . Deja au trecut 3 saptamani si viata celor 2 caini este in pericolca sa nu mai spun ca si activitatile agricole de sezon, pomii au de suferit. La ce organ sa ma adresez pentru rezolvarea situatiei? Multumiri anticipate.
  • Carmen 02 Apr, 2020 16:05 Locuiesc in Bucuresti impreuna cu parintii in varsta de 83 ani si 75 ani, respectiv cu fiul meu, care este politist la ordine publica si lucreaza in strada in linia intai. Mentionez ca detinem o casa la curte in judetul Valcea si pentru a preveni imbolnavirea parintilor consideram ca este imperios necesar sa ne deplasam la resedinta din provincie cu auto personal pentru perioada situatiei de urgenta. Putem sa ne deplasam in judetul Valcea eu impreuna cu parintii in conditiile actuale?
  • nicolae 02 Apr, 2020 14:38 am casa parinteasca in alt judet cum ma pot deplasa pina acolo(momentan nu mai locuieste nimeni au mai ramas doar 3catei +camere de supraveghere)trebuie asigurata hrana