Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Frîncu „Sunt solidară cu constănțenii mei. Va fi bine! Stați în casă! Constanța e întotdeauna puternică“ (video)

ro

28 Mar, 2020 00:00 4368 Marime text

Elena Frîncu, fostul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, a lansat și ea un apel  la solidaritate și responsabilitate în teribila luptă cu coronavirusul.
 
„Sunt solidară cu constănțenii mei. Va fi bine! Stați în casă! Constanța e întotdeauna puternică“, a spus vicecampioana mondială la handball, reprezentant de marcă al lumii sportive constănțene. În calitate de președinte al Consiliului Director al CS Victoria Cumpăna și cetățean de onoare al comunei constănțene, Elena Frîncu a făcut un apel penru sprijinirea unei campanii de donații lansată de CS Victoria Cumpăna.
„La inițiativa unor foști internaționali (acum antrenori ai clubului, CS Victoria Cumpăna a inițiat contul solidarității sportive și al cumpănenilor, în vederea luptei contra cornavirusului. În măsura posibilităților, vă rugăm să vă alăturați acestei campanii, pentru sănătatea copiilor noștri și a semenilor noștri. Iubirea între oameni înseamnă vindecare“, a declarat Elena Frîncu,    
Campania se derulează sub sloganul „Solidaritate sportivă, Cumpăna unită“, iar cei care au posibilitatea sunt invitați să doneze în contul RO13RNCB0296166762230001, deschis la BCR Constanța.
Totodată, o campanile similară, născută la inițiativa sportivilor, care donează bani în lupta contra coronavirusului, este în derulare și la Constanța. Mai mulți sportivi, dar și structuri sportive constănțene, au răspuns pozitiv până acum acestui demers. Totodată, sunt invitate să se alăture și persoane din alte sectoare ale vieții sociale sau firme.
Donațiile se pot face în contul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, RO38TREZ23121F370100XXXX, deschis la Trezoreria municipiului Constanța, CUI 15113490. Pe documentul de plată, la rubrica „Explicații“, se va face mențiunea „Donații Coronavirus“.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Lupta contra coronavirusului Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a inițiat campania de donații „Solidaritate sportivă Cumpăna“

„În momentele de cumpănă, trebuie să ajutăm“ Solidaritate, la Constanța, în lupta contra coronavirusului. Campanie demarată de sportivi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii