Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Covid-19 Tichete în valoare de 100 de lei pentru românii care se vaccinează. Cum se pot obține

ro

20 Oct, 2021 15:29 4140 Marime text
  • Informare privind distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19.
  • Tichetele de pot obține  în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schemă completă de către centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de specialitate.

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinarebeneficiază de o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

Mai multe informații în comunicatul oficial

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă ulterior datei de 3 septembrie 2021 beneficiază de tichete de masă în valoare de 100 lei.

Tichetele sunt distribuite în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schemă completă de către centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de specialitate, în cadrul cărora a fost efectuată ultima doză.

ORDINUL Ministerului Sănătății Nr. 1.863 din 10 septembrie 2021 privind acordarea alocaţiei de hrană sub forma tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 include următoarle informații:

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare, după data intrării în vigoare a Ordonanței Guvernului nr. 19/2021 pentru modificarea și completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul sănătății, beneficiază de o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

Fondurile necesare achiziționării tichetelor de masă se suportă din bugetul Ministerului Sănătății de la titlul 20 - Bunuri și servicii al bugetului direcțiilor de sănătate publică județene și a municipiului București.

Sursa foto: Primăria Municipiului Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii