Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Doi polițiști din aparatul central al Administrației Naționale a Penitenciarelor, confirmați pozitiv

ro

23 Jul, 2020 10:17 1220 Marime text
  • Bolnavii își desfășoară activitatea în cadrul Direcțiilor Managementul Resurselor Umane, respectiv Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar. 

Doi polițiști de penitenciare din aparatul central al Administrației Naționale a Penitenciarelor au fost confirmați pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Aceștia își desfășoară activitatea în cadrul Direcțiilor Managementul Resurselor Umane, respectiv Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar.

Pe parcursul exercitării atribuțiilor de serviciu, polițiștii de penitenciare au purtat echipament de protecție. Odată cu debutul simptomatologiei COVID-19, persoanele în cauză au notificat conducerea instituției și nu s-au mai prezentat la serviciu.

Din punct de vedere administrativ, în conformitate cu prevederile metodologiei de intervenție a sistemului penitenciar, angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din activitate şi vor rămâne la domiciliu.

Prin aplicarea programului de lucru secvențial, a procedurilor de lucru la distanță, telemuncă și videoconferințe, instituția își menține funcționalitatea.

S-a procedat, de asemenea, la dezinfectarea căilor de acces şi a spaţiilor de lucru, inclusiv prin nebulizare, urmând a fi aplicate, în continuare, măsurile cu caracter de prevenţie şi recomandările Direcţiei de Sănătate Publică București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii