Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru deținuți de la Penitenciarul-Spital București-Jilava, confirmați cu COVID-19

ro

29 Sep, 2020 22:43 1485 Marime text

 
  • DSP: La Penitenciarul-Spital București-Jilava, patru persoane private de libertate au fost identificate ca fiind pozitive la testele efectuate pentru SARS-CoV-2.

Acestea nu prezintă simptomatologie specifică COVID-19. Pentru prevenirea oricăror situaţii de risc, administraţia locului de deţinere a întreprins demersuri de testare a tuturor persoanelor private de libertate internate în unitatea penitenciar-spital, rezultatele obținute fiind negative. Penitenciarul-Spital București-Jilava asigură conduita terapeutică în cazurile date, fiind unitatea sistemului penitenciar desemnată să gestioneze tratarea pacienţilor cu forme uşoare sau medii de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

„Subliniem că nicio altă unitate subordonată Administrației Naționale a Penitenciarelor nu mai înregistrează cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor custodiate, monitorizarea medicală constantă și colaborarea cu structurile Ministerului Sănătății fiind prevăzute și aplicate unitar. De asemenea, precizăm că împrejurările contractării virusului de către persoanele private de libertate vor fi stabilite în baza anchetei epidemiologice, proces aflat în curs de derulare”, transmire ANP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii