Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti-covid la Constanța 2.104 persoane și 1.553 autovehicule, controlate

ro

19 Dec, 2020 11:08 2356 Marime text
  • În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 2.104 persoane și au controlat 1.553 de autovehicule, fiind aplicate 280 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 80.290 de lei la Constanța.
Având în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 2.104 persoane și au controlat 1.553 de autovehicule, fiind aplicate 280 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 80.290 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv atât fixe cât și mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, a transmis IPJ Constanța.

                                                  
Sursă foto: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii