Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti-Covid în Tulcea. Oamenii legii au aplicat amenzi

ro

06 Jan, 2021 14:29 1482 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Județul Tulcea, polițiștii tulceni împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au desfășurat actiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului județ, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2, la activitățile de verificare participând peste 153 de forțe de ordine.
În cursul nopții trecute, începând cu ora 23.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat o acțiune pe raza municipiului, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile HG nr. 935/2020.
 
În cadrul acțiunii, organele de control au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință, în intervalul orar 23.00-05.00, precum și portul mastii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura de către persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.
 
Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic și în perioada următoare pe raza întregului județ.
 
În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au desfășurat actiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului județ, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2, la activitățile de verificare participând peste 153 de forțe de ordine.
 
Astfel, au fost verificate 73 de societăți comerciale și 65 de mijloace de transport în comun. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 11.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție dispuse în această perioadă.
 

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri!, a transmis IPJ Tulcea.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii