Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Combaterea pandemiei de COVID-19 Pașapoarte diplomatice pentru cadrele medicale din România, aflate în Republica Moldova (galerie foto)

ro

10 May, 2020 19:48 2484 Marime text

Cele 52 de cadre medicale din România care fac parte din misiunea medicală umanitară ce se află acum în Republica Moldova, pentru a ajuta la combaterea pandemiei de COVID-19, au primit ieri pașapoarte diplomatice, în cadrul unor ceremenii care au avut loc la Ambasada României la Chișinău, precum și la consulatele de la Bălți și Cahul.

Așa cum România a fost destinatarul unor gesturi de generozitate și solidaritate din partea altor state, la rândul său, a luat măsuri pentru a veni în ajutorul celor afectați, demonstrând că are capacitatea, la nivelul instituțiilor, precum și la nivel personal, de mobilizare susținută și reacție rapidă.

Pentru personalul medical care a participat la misiunea umanitară din Italia, cât și pentru cel care se află acum în Republica Moldova, în una din cele mai afectate zone, este o recunoaștere a efortului și curajului de care au dat dovadă.

Sursa text-poze: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale

Citește și: MAE În semn de înaltă apreciere, membrii misiunilor medicale trimise în Italia și Republica Moldova vor primi pașapoarte diplomatice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii