Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii sunt speriaţi de reabilitarea de pe strada Bărăganului. „Unde vom parca maşinile?“ (galerie foto)

ro

05 Feb, 2019 00:00 3373 Marime text
Dacă până de curând constănţenii erau supăraţi pe faptul că Primăria Constanţa nu reabilitează drumurile, acum ei reproşează modul în care se efectuează aceste lucrări. După strada Pandurului, care a împărţit zona de sud a Constanţei în două, iată că o nouă arteră care este în curs de modernizare ridică probleme.
 
Vorbim aici de strada Bărăganului, din zona Intim, recent transformată în sens unic pentru şoferii care merg la cimitirul din zonă. Nemulţumirea vine odată cu ridicarea nivelului bordurilor. „După ce că nu sunt locuri de parcare, mai ridică şi bordurile, să nu se circule deloc pe stradă. Mai şi blochează traficul cu forţa lor de muncă extraordinară. Sapă 2 metri, stau 2 ore. Pozele sunt realizate astăzi (n.r. luni, 4 februarie)”, a declarat un locuitor din zonă.
 
Constănţeanul a declarat că şoferii vor fi obligaţi să parcheze maşinile integral pe şosea, ceea ce va duce la blocaje rutiere. „Aş dori ca Primăria Constanţa să vină şi cu soluţii cât mai repede pentru parcările din oraş, că aşa au început să ridice maşinile de curând. Unde vom parca maşinile?”, a spus un alt cetăţean revoltat de situaţia locurilor de parcare din municipiu.
 
Rămâne de văzut dacă la finalizarea lucrărilor traficul va fi îngreunat de maşinile parcate pe artera care circulă lângă cimitirul din zona Intim.
Reamintim că lucrările de pe strada Bărăganului au început încă de la mijlocul lunii decembrie, când municipalitatea a promis şi amenajarea de locuri de parcare.

„Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, a început lucrările de reparaţii care presupun scoaterea bordurilor vechi şi înlocuirea lor, decopertarea trotuarelor, refacerea şi asfaltarea acestora. Având în vedere că în zonă s-a instituit sens unic, dinspre strada Th. Burada spre strada Corbului, de-a lungul şoselei, pe ambele părţi, vor fi amenajate locuri de parcare”, anunţa Primăria în decembrie.
 
Citeşte şi:
 

Ironia străzii Pandurului din Constanţa Interzis la parcat pe trotuarul proaspăt pavat. Traficul este sufocat (galerie foto + video)

 

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii