Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ziua despărțirii! Fosta noastră colegă, Rodica Mitu, condusă pe ultimul drum. Rude, prieteni și colegi, prezenți la funeralii (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

03 Feb, 2023 09:24 20310 Marime text
Fosta noastră colegă, Rodica Mitu, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Plecată prematur dintre noi, la doar 32 de ani, Rodica va fi înmormântată astăzi la Constanța. 

De la ora 12.15 la Casa mortuara Casa Luminii de pe strada Baraganului nr. 12 din Constanța va avea loc o slujbă religioasă, iar în jurul orei 13.00 - 13.30 va avea loc la biserica Intrarea în Biserică a Maicii Domnului de pe strada Dinu Lipatti din Constanța slujba de înmormântare. 

Rodica va fi înmormântată în Cimitirul Municipal din zona Energia din Constanța. 


UPDATE: ora 12.40

La funeralii participă rude, prieteni și colegi ai Rodicăi ce au venit să îi aducă un ultim omagiu și să o conducă pe ultimul drum. 

Printre cei care au ajuns la funeralii se află și jurnaliștii Bogdan Chirieac și Val Vâlcu, alături de care a lucrat în ultima perioadă Rodica la dcnews.ro. 

Analistul politic Bogdan Chirieac, primul ziarist român care i-a luat un interviu unui președinte American la Casa Albă – George W. Bush -, este unul dintre fondatorii DeCe News,

Reamintim că Rodica Mitu s-a stins din viață în noaptea de miercuri spre joi la doar 32 de ani.

„7 iunie înseamnă în fiecare an ziua mea de naştere. De câţiva ani, practic un sport extrem: scrisul. Muncă, muncă şi iar muncă, pe ea mă bazez. Aspir la o inteligenţă emoţională şi morală pe care o admir la alţii“ – menționa Rodica în CV-ul său. 


A fost alături de colectivul ZIUA de Constanța din anul 2014 până în 2017, timp în care a lucrat în Departamentul Online.
 
Un jurnalist de excepție, o colegă extraordinară, un suflet bun.
 
Foștii colegi sunt alături de familia îndoliată și transmit condoleanțe!
 
Dumnezeu să o odihnească în pace!!!

Citește și: 

Şefa promoţiei 2015 „Iulian Fota“, de la Universitatea „Andrei Şaguna“Rodica Mitu, povestea unei luptătoare (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii