Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Un președinte de asociație de proprietari reclamă Termoficare Constanța SRL. Le-a fost refuzată eliberarea copiei buletinului de verificare metrologică a gigacalorimetrului!

ro

02 Apr, 2023 11:26 11139 Marime text






Președintele asociației de proprietari Victoria bl.T1, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu 173 ne-a sesizat cu privire la faptul că deși a solicitat societății Termoficare Constanța SRL de mai bine de un an o copie a buletinului de verificare metrologică a gigacalorimetrului montat la bloc și a revenit cu alte două solicitări similare și de la începutul acestui an, de fiecare dată i-a fost refuzată eliberarea unei copii. Motivul invocat de societatea Termoficicare a fost de fiecare dată același, anume că  buletinul de verificare metrologică a gigacalorimetrului este un document intern.

„Deci, noi trebuie să-i credem pe cuvânt că înregistrările sunt corecte și să plătim factura. Cel care refuza constant eliberarea copiei este un șeful serviciului contorizare", ne-a transmis, Cristian Ș.

Directorul societății Termoficare Constanța SRL, Liviu Popa a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că nu a cunoscut situația sesizată, însă urmare a acestui precedent, a dispus ca pe viitor, orice Asociație de locatari/proprietari care dorește acest lucru, să poate intra în posesia unei copii a buletinului de verificare metrologică a gigacalorimetrului, evident în urma unei solicitări.

Între timp, din discuția purtată cu președintele asociației, Termoficare Constanța SRL a dat curs și solicitării asociației de proprietari Victoria bl.T1, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu 173.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii