Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat „Terenurile de sport sunt oglinda stării de spirit a locuitorilor. Vegetaţia face ca tribunele să pară una cu terenul!“

ro

10 Aug, 2019 00:00 2182 Marime text
USR Constanţa întreabă autorităţile locale când au de gând să investească în reabilitarea terenurilor şi complexurilor sportive din municipiul Constanţa.
 
„Stadionul Farul ar avea probleme să fie omologat şi ca păşune. Baza sportivă Triunghi aduce a savană.
Pe terenul Badea Cârţan, vegetaţia face ca tribunele să pară una cu terenul. Primul a fost preluat de Consiliul Local în urmă un an. Celelalte două au fost cerute de primărie, dar sunt în continuare administrate de guvern.
Decebal Făgădău nu poate nici măcar să dea vina pe guvern pentru că acolo tot PSD face şi desface.

Cum explici atunci oamenilor că după ce ai condus administraţia locală timp de aproape două decenii, în mijlocul oraşului lor au crescut oaze de paragină?
Terenurile de sport sunt oglinda stării de spirit a locuitorilor. Poţi să pretinzi fanfaron că eşti în fruntea unui oraş bogat, dar ruina bazelor sportive te dă gol. Miriştea urbană, expresie a delăsării şi incompetenţei, nu este compatibilă cu un oraş dinamic, cu locuitori activi şi prosperi, ci, din contră, transmite oricui că se găseşte într-un loc pauper şi abandonat.
Nu ţine nici scuza că astfel de facilităţi «înghit bani» pentru că ele, odată puse în folosinţă, se pot întreţine singure din contribuţiile celor interesaţi să le folosească pentru a face mişcare.  Şi în cazul terenurilor de sport, sentimentul este că acolo unde liderii PSD nu au un interes direct şi nu văd o sursă de profit personal, lucrurile nu se mişcă”, susţin reprezentanţii USR Constanţa.

Sursa foto: Facebook USR Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii