Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat „Sensul giratoriu de pe Soveja, prin care se intră în intersecţia de la City Park Mall, a fost amputat!”

ro

16 Jul, 2019 00:00 4367 Marime text
Un locuitor al municipiului Constanţa este nemulţumit de faptul că primăria a investit bani din bugetul oraşului pentru amenajarea unor sensuri giratorii care facilitează şi fluidizează traficul în dreptul unor privaţi care desfăşoară business într-o zonă extrem de aglomerată din Constanţa.

„Sensul giratoriu de pe Soveja, prin care se intră în intersecţia de la City Park Mall, a fost amputat! Nu mai ai voie să virezi la stânga pentru a intra în City Park Mall. Sensul amputat este unul din cele 3 de pe Soveja, între Lăpuşneanu şi Mamaia, adică pe o distanţă de 1 km. Două dintre sensurile giratorii au fost făcute din bani publici în interesul unor sărmani privaţi: Lidl şi Nepi/City Park Mall”, susţine un constănţean nemulţumit de situaţia din zonă.

Bărbatul îşi continuă retorica: „Stiţi cât costa un sens giratoriu? Minim 200.000 euro. Unul mic. Cel de la Lidl mult peste jumătate de milion. Pe lângă faptul de aţi cheltuit bani publici pentru privaţi, se dovedeşte şi că i-aţi cheltuit prost! Sensul giratoriu de la City nu avea ce caută acolo! V-a luat 1 an să vă prindeţi! Nu suferiţi? Nu simţiţi că vi se afectează imaginea? Făgădău, Babu, Răsăuţeanu!” – declamă constănţeanul supărat.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costin 16 Jul, 2019 09:40 Sensurile giratorii sunt facute pe banii agentilor economici interesati. Daca vor sa aibe acces din strada platesc cate un sens girator, primaria doar il autorizeaza.