Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Mai mulți locuitori din Lazu îl reclamă pe primarul Cârjaliu!

ro

06 Aug, 2018 00:00 12912 Marime text
Un locuitor din Lazu ne-a sesizat situaţia mai puţin plăcută cu care confruntă mai mulţi locuitori ai satului care aparţine de comuna Agigea.
„Buna ziua. Locuiesc in satul Lazu, judeţul Constanţa. Primarul acestui sat, domnul Cristian Cârjaliu, pur si simplu nu este interesat absolut deloc despre acest sat. Sunt foarte revoltat, atât eu, cât şi alţi vecini, deoarece ne distrugem maşinile zilnic la intrarea sau ieşirea din sat, intrare care este situată la magazinul de mobilă de la şoseaua principală. De ani de zile ne ameninţă că ne face canalizare, dar nici vorbă de aşa ceva. Grădiniţa din sat în curând nu se va mai vedea din cauza buruienilor enorme. Au fost mai mulţi vecini din sat la Primăria Agigea să discute cu domnul primar despre situaţiile descrise mai sus, iar răspunsul primarului a fost: «Nu mă interesează, deoarece nu mă votează multa lume din acest sat»“, a scris bărbatul.
 
Ciprian Boritz spune că are casă în Lazu din 1996 şi este un contribuabil cu toate dările plătite la zi. Acesta spune că un alt vecin de-al său a fost amendat de autorităţile locale după ce a adus trei camioane de piatră şi a încercat să niveleze o stradă din cartier. „Omul era exasperat că stătea cu maşina mai mult în service. A încercat să rezolve o problemă în locul Primăriei şi a fost amendat“, susţine bărbatul.
 
Contactat telefonic, primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, susţine că nu a avut niciodată o astfel de discuţie cu locuitorii din satul Lazu, iar cetăţeanul nemulţumit nu ar fi venit niciodată în audienţă la Primărie. „Este fals ce susţine acest locuitor din Lazu. Nu am avut niciodată discuţii cu cetăţenii din Lazu şi nici cu această persoană care să se fi încheiat cu un astfel de răspuns din partea mea. De altfel, la fiecare scrutin electoral eu am câştigat alegerile la Lazu, nu aveam cum să spun o asemenea aberaţie, că nu aş lua voturi din sat. Buruienile cresc, că de asta sunt buruieni, în toate localităţile, nu doar la noi. Este adevărat că nu avem foarte mulţi oameni la gospodărire comunală, că există deficit, dar eu le propun acestor oameni să vină la Primăria să discutăm“, a precizat Cârjaliu, care nu exclude ca aceste reclamaţii să facă parte dintr-un plan de denigrare la adresa sa din partea unui om politic local, despre care spune că va vorbi la un moment dat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Locuitor lazu 10 Aug, 2018 01:29 Drumuri varza...se imprastie la cativa ani ''piatra" care este 70% pamant...dezastru....intrarea in sat este sub orice critica...de caini nu mai zic....te mananca de viu zeci de maidanezi...dom primar mai coboara din masinile tale 4x4 si vezi pe unde ne rupem masinile noi astia muritorii de rand!
  • Locuitor Lazu 09 Aug, 2018 19:03 DOM PRIMAR NU O MAI DA DE GARD. STIM SI NOI STI SI TU IAR CINE NU STIE SE UITA LA ECUSONUL TAU CU 3 LITERE SI VEDE IMAGINEA IN ANSAMBLU FARA PREA MULTE DETALII. NU ITI FACI TREABA NICI MACAR RAU INTRUCAT NU FACI NIMIC. MACAR LASA.NE.
  • Locuitor Lazu 06 Aug, 2018 18:36 Dar de iluminatul plubic ce sa mai zicem? Platim 10 lei anual si nu avem becuri pe stâlpi. Mare deștept acest "domn' primar"!