Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:43 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călătorie de coșmar cu maxi-taxi 305. Constănțenii acuză faptul că sunt transportați ca animalele pe caniculă (galerie foto+video)

ro

11 Aug, 2017 15:25 9444 Marime text
Problema microbuzelor maxi-taxi din Constanța este una care nu și-a găsit încă rezolvare. Călătorii sunt în continuare transportați în condiții improprii, de cele mai multe ori, cu mult peste numărul de pasageri prevăzuți în cartea tehnică a autovehiculului. 

Cu toții am observat în oraș maxi-taxi în care călătorii stau cu corpul lipit ba de ușa de la urcare ba de paerbriz. În caz de un impact cu un alt autovehicul în trafic pericolul pentru cei care nu stau pe scaune este iminent. 

Cu toate acestea maxi-taxi-urile continuă să circule nestingherite prin oraș iar cei care vor să facă economie sau care consideră stațiile RATC prea departe aleg să-și riște viața în aceste condiții. 

Mai mult, acum pe timp de vară, când temperaturile sunt foarte ridicate, în acesta autovehicule călătorii se simt ca într-un cuptor. Un cetățean, nemulțumit de condițiile în care a călători în aceste mijloace de transport în comun ne-a trimis la redacție câteva imagini. 

”În maxi taxi 305, geamurile nu pot fi deschise, aerul pătrunde doar pe trapa de sus care este deschiosă. Ne cară ca pe animale” - se arată în mesajul transmis redacției noastre. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian popa 16 Aug, 2017 11:01 Cu asemenea mijloace de transport nu mai merge.Trebuie initiate proiacte pt o retea de trei linii de metrou pe rutele_ Constanta zona industriala ,gara, Ovidiu Navodari; _Comstanta pescarie ,gara ,Basarsabi;_ Constanta Coiciu, gara .Mangalia si tranvai greu pe rutele_Navodari ,Mamaia gara Viile noi; _Delfinariu .Soveja Zona industriala;_ Poarta 6, Dezrobirii, Inel ll: _Pescarie Aurel vlaicu Poarta 6 si restul cu linii de troleibuze.Cu bani europeni se pot face asemenea lucruri, numai vointa sa fie.S-ar reduce numarul de autoturisme si poluarea strazi , timpul pierdut de calator si ar creste siguranta in trafic.
  • Daniel 12 Aug, 2017 14:03 Draga Constantene nu te obliga nimeni sa te urci in maxi taxi si sa fi tratat mai rau ca animalele. Eu nu ma urc daca.nu am loc. Daca nu s-ar mai urca lumea si nu ar mai face profit cred ca firma ar fi nevoita sa ia masuri, dar daca romanului ii place inghesuiala ,merge si asa. Pai daca doar ne lamentan fara sa facem nimic deaia isi permit ia sa nu se mai urce nimeni in masinile lor pana nu vor fi conditii,cel putin asa ar face niste oameni cu respect de sine.