Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:05 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii vor decide dacă mai vor sau nu, transport cu maxi-taxi

ro

14 Oct, 2017 11:16 8637 Marime text
Primarul municipiului Constanța apreciază că nivelul calității transportului în regim de maxi-taxi din municipiu este destul de scăzut și a salutat pe această cale controalele desfașurate în ultimul timp și lăsate cu amenzi serioase pe operatorii firmelor de maxi-taxi.


"Dacă aceste controale s-ar fi efectuat în permanență, nu s-ar fi ajuns aici" a spus Făgădău.


Municipalitatea a încheiat recent un precontract cu BERD în vederea elaborarii unei strategii integrate privind transportul și a modulului de operare a acestuia la nivelul orașului.

Înainte de a se lua o decizie cu privire la păstrarea sau renunțarea la acest tip de transport, primarul a spus că va consulta și populația.

Totodată, Făgădău a precizat că operatorii în regim de maxi-taxi au primit din partea municipalității doar avize de traseu și că nu ar fi vorba de contracte, care să oblige primăria la vreun compromis.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vili nedelcu 17 Oct, 2017 09:37 Trebuiesc instituite trei linii de metrou:PescarieConstanta- Basarabi; Navodari,Oovidiu - Constanta Strada industriei si Constanta zona Energia -Mangalia cu punct nodal Gara Constanta si liniile de tranvai pe Soveja, Aurel Vlaicu si Navodari Mamaia,Gara Ct pina la Heliofarm.Toate acestea legate cu linii de troleibuze. Principalii bani trebuiesc luati din fonduri europene.Aceasta este o treaba serioasa ce se rezolva in timp.
  • Veres gigi 16 Oct, 2017 12:41 Ideea este ca intradevar...masinile sunt varza,iar oamenii lipsiti de educatie si au pretentia sa opreasca dim m in m dar cu maxi se umple golul de traseu al ratc....in multe situatii deci??!
  • Andrei 15 Oct, 2017 17:30 Maxi taxiurile ingreuneaxa traficul cu opririle lor din 10 in 10 m.masinike sunt praf.ar trebui transportul in comun pus pe picioare.NU PT MAXI TAXI
  • Costea 14 Oct, 2017 20:43 Haide domnule primar sa punem pe picioare RATC-ul si lasatii pe cei cu maxi taxi sa-si duca rablele la fier vechi.Mai mult aveti de castigat de la constanteni decat de pa patronii pusi pe capatuiala prin orice mijloace.
  • NICOLETA COMSA 14 Oct, 2017 14:40 E NEVOIE DE MAXI TAXI IN CONSTANTA D_LE FAGADAU ! Nu toata lumea isi permite sa mearga cu taxiurile ,iar cand ne grabim sa mergrm la servici , mergem cu maxi-taxi , nu cu RATC ! Credeti ca nivelul calitatii al transportului RATC este bun ? AIUREA si la RATC parcul auto e slab ! Cand se investeste in autobuze mai bune ??? SI MAI SIGURE /??? Ce ati promis D-le FAGADAU ???