Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca urmare a articolului ZIUA de Constanța Administrația Porturilor Maritime a igienizat digul de larg din Portul Constanţa! (galerie foto+video)

ro

18 Oct, 2016 00:00 6130 Marime text
Duminică, 16 octombrie, vă prezentam, în ediţia online a ziarului ZIUA de Constanţa o situaţie revoltătoare semnalată de un constănţean care alerga pe digul de larg din Portul Constanţa. Aşa cum vă arătam în articolul „Nesimţire crasă! Gunoaie şi moloz, aruncate pe digul de larg din portul Constanţa“, nişte cetăţeni au decis să transforme stabilopozii digului de nord din Portul Constanţa într-o groapă de gunoi pentru deşeuri de moloz din construcţii, cu toate că acest lucru este interzis de legislaţia în vigoare. Demersul redacţiei Ziua de Constanţa nu a rămas fără răspuns, pentru că în urma articolului nostru, reprezentanţii Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC) au reacţionat şi au trimis o echipă de muncitori să igienizeze zona insalubră.

„Ca urmare a articolului dumneavoastră, intitulat „Nesimţire crasă! Gunoaie şi moloz, aruncate pe digul de larg din portul Constanţa“ din 16 octombrie 2016, publicat în ediţia online la ora 14.29 a ziarului Ziua de Constanţa, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA vă informează că a luat imediat măsuri de remediere a situaţiei semnalate. La prima oră a dimineţii, zona la care aţi făcut referire a fost curăţată, molozul şi gunoaiele au fost ridicate şi îndepărtate de pe digul de larg“, au transmis ca răspuns la articolul nostru, reprezentaţii CNAPMC.
 
Citeşte şi:
Nesimţire crasă! Gunoaie şi moloz, aruncate pe digul de larg din portul Constanţa (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii