Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 10. 18 aprilie 2024. Suntem în creștere de presiune atmosferică

ro

18 Apr, 2024 11:22 505 Marime text
Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 10
18 aprilie 2024
 
Suntem în creștere de presiune atmosferică, de câmp electromagnetic, de retenție de apă și intensificare de emoții.
Ne apropiem de o lună plină extrem de puternică, în Taur, ce va influența Pământul, Natura și corpurile noastre.
 
Se simte din plin în jurul nostru, se simte intens în interiorul nostru.
Putem să acceptăm?
 
Toți înțelepții lumii, toți cei pe care îi urmăresc în ultima perioadă, de la Osho la Krishnamurti, de la Lazarev la Tukaram, vorbesc despre ”acceptare” ca o treaptă necesare spre maturizarea trăirii în realitate așa cum este.
Înainte să iei orice fel de măsuri, este nevoie să accepți situația așa cum este.
Acceptarea nu înseamnă pasivitate. Nu înseamnă resemnare sau să lași lucrurile așa cum sunt. Ci înseamnă să nu mai opui, mental, rezistență la ceea ce este.
 
Strănut în fiecare secundă, zgomotos, am ochii lăcrimoși și mă ustură totul: nas, ochi, gât. Accept situația și înțeleg că alegerile mele de până acum au creat această eliminare, pe fondul creșterii presiunii atmosferice și schimbărilor termice.
 
Am alergii, am probleme respiratorii, pe piele sau digestive, probleme care mă deranjează și-mi produc disconfort. Accept că ceva din comportamentele mele m-au adus în acest loc și nu mă cert cu medicii sau cu farmaciștii, ci caut persoane cu care să pot coopera, pentru a-mi reface starea de echilibru.
În această seară, la Webinarul de sezon de la ora 19.00, din plină eliminare ploioasă a Naturii, și eliminări ploioase din ochi, nas, gât și urechi, vorbim despre cauze, despre dificultăți de curățenie interioară și despre acceptarea mentală a situației – din care pot fi luate măsuri treptate, pas cu pas, de re-echilibrare.
 
Toată ziua de astăzi este despre acceptare.
Sau despre ”ne-acceptare”.
 
Când există acceptare, dispare iritarea, enervarea, tristețea sau nemulțumirea.
Când accept că lucrurile sunt așa cum sunt, îmi asum partea personală de ne-adecvate și-mi pun toată atenția și energia pe găsirea soluțiilor.
În starea de acceptare, mut energie de pe critică și găsirea vinovaților, în exterior, pe creativitate și găsirea soluțiilor – în interior și în cooperarea cu ceilalți.
 
Acceptarea mă ajută să cooperez cu toți cei disponibili, chiar și cu cei pe care nu-i agreez, pentru găsirea unor soluții eficiente pentru toți cei implicați.
Ne-acceptarea și opunerea rezistenței mă menține în conflicte și stare de război cu toți și toate, inclusiv cu mine însămi.
 
Tristețea și depresia sunt stări de ne-acceptare a propriei ignoranțe și a deciziilor pe care le-am luat până în acest moment. Este mai ușor să-mi plâng de milă, decât să pun mâna să fac zi de zi acțiuni eficiente și benefice, pentru a ieși din ”gaura” în care m-am trezit, din ignoranță și necunoaștere.
Cu toții ne afundăm în hăuri de tristețe și nemulțumire când vedem că ”Voia mea” nu se împlinește și că Voia Divină este diferită. Acceptarea realității este primul pas în luarea măsurilor de a ieși din hău, și de a înțelege ”semnele” primite, și în baza lor, a lucra în interior, stând cu senzațiile care sunt, cu gândurile care sunt și cu posibilitățile de acțiune în lumea exterioară.
 
Despre alergii și reacții de ”rezistență” și respingere a ceea ce este în viața noastră în acest moment, avem o mulțime de informații și un dialog ”trezitor”, în seara aceasta la ora 19.00.
 
Intenția este să ne acordăm la câmpul Divin (din interiorul corpului și din exterior) și să emitem pe frecvența de ”vindecare”, începând cu cea de ”acceptare”.
 
Să avem cu toții astăzi o zi cât mai prezentă și conștientă, în acceptarea a tot ce este, așa cum este, dar cu gândirea strategică trează și un plan de a ieși de acolo unde nu dorim să fim. Chiar dacă nu avem putere pe situația exterioară, avem putere pe viziunea interioară; este foarte util să ne spunem povestea din cap într-un mod care să ne facă bine, nu într-unul care să ne facă triști, neputincioși sau deprimați.
 
Cu iubire, tuturorArticol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii