Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea întâi – ziua 11. 6 martie 2024. Tot ce posedăm, inclusiv corpul fizic, se degradează în timp

ro

06 Mar, 2024 08:28 746 Marime text
Astăzi vă invit să contemplăm împreună o sintagmă de care m-am izbit puternic ”termen de valabilitate”.
 
De regulă, considerăm această caracteristică utilizabilă produselor alimentare sau medicinale, a celor cosmetice sau de uz casnic.
Dar nu ne gândim niciodată că este un ”termen de valabilitate” al corpului în care ne aflăm, al organelor cheie și în special, un ”termen de valabilitate” a minții.
 
Tot ce posedăm, inclusiv corpul fizic, se degradează în timp.
 
În corpul fizic, procesul de uscare, deshidratare, acidoză ce se întâmplă treptat, în timp, este numit ”îmbătrânire”.
Corpul are un ”termen limitat de valabilitate” și de foarte multe ori nu suntem conștienți de el, decât dacă ne aflăm foarte aproape de ”data expirării”.
Vă invită să învățăm mai multe despre corpul fizic și abilitățile / posibilitățile sale în cadrul Școlii Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/
Care și-a redeschis porțile pentru o nouă serie de înscrieri în luna martie.
 
Înregistrările întâlnirilor vechi sunt disponibile în secțiunea ”Membrii” de pe platformă.
 
Iar materialele scrise se pot studia în confortul casei și în limita timpului disponibil al fiecăruia.
Tot despre învățare este vorba și în programul realizat împreună cu Cristela Georgescu, pentru care există o ofertă cu termen de valabilitate limitat https://www.cristelageorgescu.ro/oferta-ambalaj-de-mama/
 
Aici învățarea se referă la mămicile ce doresc să înțeleagă mai multe despre copiii lor și cum să-i ajute cât mai eficient, chiar de la începutul vieții.
Intenționând să se ajute mai ales pe ele, să înțeleagă real cum să se poziționeze în procesul intensiv al creșterii copiilor, pentru a reuși să parcurgă eficient procesul, femeile pot să-și sprijine mult mai bine urmașii.
 
Termenul de valabilitate al corpului și al minții sunt concepte ce merită contemplate astăzi. Dacă ne bucurăm de o stare de bine a corpului și minții, este util să nu o luăm ”de la sine înțeleasă”, pentru că este doar temporară. Suntem recunoscători când o avem. Și acceptăm când dispare. Nu este un proces simplu. Dar Forța vieții ne face pe toți să trecem prin el.
 
Să avem o altă zi cât mai prezentă, mai ales la ”termenele de valabilitate” a tot ce folosim în viețile noastre.
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii