Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 5. 15 martie 2024. Energia își continuă evoluția sa ascendentă

ro

15 Mar, 2024 09:02 545 Marime text
Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 5
15 martie 2024

Energia își continuă evoluția sa ascendentă.
Luna în creștere aduce la lumină diferite aspecte, pe care este nevoie să le vedem.
Nu înseamnă că vom reuși să le schimbăm peste noapte, sper că deja am înțeles cu toții asta. Înțelegerea este una, schimbarea este complet alt joc.
Orice există în viața și corpul nostru are un grad de inerție și durează un pic, până reușim schimbarea sau transformarea.

Astăzi este despre agățarea și dependența de ”fericirea umană”.
Aici ne aflăm cu toții și aici descoperim ce preț au de plătit aceste ”agățări” condiționate din copilăria noastră.

Astăzi suntem deosebit de atenți la un aspect foarte important numit ”incapacitatea de a refuza”.
Când cineva ne roagă ceva (să facem o acțiune, un serviciu, să împrumutăm bani, un obiect al nostru – inclusiv mașina, sau să dăm din timpul, energia și cunoașterea noastră) se activează ceea ce se numește ”dependența de fericirea umană”.
Ne simțim bine (importanți) că noi avem ceva ce nu are celălalt (de aceea ne roagă).
Ego-ul se umflă bine în pene.
Dorim să ne simțim generoși că putem să ajutăm.
Se activează în interior frica de a-l supăra pe celălalt, dacă refuzăm.
Și ajungem să dăm, de multe ori, din ce nu avem.

Uneori, împrumutăm bani sau obiecte și celălalt nu le mai returnează.
Dacă am fi evaluat situația rațional, logic și privind datele problemei, am fi descoperit că celălalt nu avea cum să ne returneze ce i-am dat.
Șamanii spun că atunci când începi să fii disciplinat, accepți doar solicitări de la cei cărora știi că le poți da ceea ce ai suplimentar, fără să aștepți returnarea.

De aceea există instituțiile numite bănci. Pentru că ele sunt impersonale și cu ele nu se poate negocia prin ”dependențele de fericirea umană”. Te execută în doi timp, rapid.

Vă invit să evaluăm cum stăm astăzi la capitolul ”dependența de fericirea umană”, agățarea de resurse (bunuri, obiecte, bani, relații) și cum stăm atunci când pierdem, din propriile alegeri, toate acestea.
Dacă ne supărăm pe cei ce nu returnează împrumuturile și ne schimbăm energia în interior, umplându-ne de resentimente și regrete, problema este a noastră (și este deja dublă – pe lângă pierdere, adică un gol, umplem golul cu energie negativă).

În Webinarul de pe 22 martie, https://alchida.ro/.../webinar-fertilitate-sustinut-de.../ discutăm despre bazele fertilității și creativității, și vom descoperi că, de multe ori, este vorba despre modul în care ne spunem în mintea noastră povestea vieții și a celor întâmplate.
Când înțelegem subtilitățile vieții și când descoperim nevoia de disciplină, care se educă dificil, cu greu și cu mari eforturi, în cursul vieții – vom lua în serios utilitatea ieșirii din condiționarea mentală socială.

Astăzi este despre clarificarea detaliilor, mici dar importante, ale trăirii în viața fizică.
Să avem o zi de vineri cu iubire de sine, dar și conexiune cu Natura, pentru că doar energia iubirii ne aduce resursele și claritatea mentală utilă pentru o viață echilibrată.

Cu iubire, tuturor 



Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii