Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie - partea a doua - ziua 5. 14 februarie 2024. Luna începe bine creșterea

ro

14 Feb, 2024 08:27 676 Marime text



Valul 2 de energie - partea a doua - ziua 5
14 februarie 2024

Luna începe bine creșterea.
Astăzi avem o zi dedicată iubirii.

Dacă trecem prin frică și descoperim că este doar o poveste spusă de minte, ne întâlnim dincolo de ea cu iubirea.

Iubirea față de Creator, de Divinul care permite viața.
Este prima formă și cea mai importantă de iubire, ce poate fi celebrată astăzi.
O declarație de iubire față de Sursa vieții este cea mai potrivită formă de venerație pentru ziua de astăzi.
În acest spirit, vă invit pe 22 martie 2024 la un Webinar special, cu o temă dragă sufletului meu https://alchida.ro/.../webinar-fertilitate-sustinut-de.../
Creativitatea și fertilitatea sunt abilități divine, conferite temporar scurtei vieți umane, pentru a-i permite să-și descopere un sens înalt. Ce ne stă la dispoziție și cum putem să beneficiem cât mai mult de darurile primite de la Creatorul vieții?

Iubirea față de corpul fizic, rezistența și frumusețea acestuia, capacitatea sa uimitoare de adaptare și abilitatea de auto-reparare și auto-regenerare merită sărbătorite astăzi.
Știm că ciocolata și alcoolul nu mențin starea de sănătate și funcțiile eficiente ale corpului, așa că ne luăm cele mai înțelepte decizii posibile, astăzi.
Nu dorim să ajungem în situația în care să apară dureri sau suferințe pentru a ne opri din abuzuri sau agresiuni asupra corpului fizic.

În cadrul Webinarului de pe 7 martie, discutăm despre durerile de gât, motivele apariției acestora și principalele remedii naturale ce ne stau la dispoziție, pentru a rezolva suferința atunci când apare. https://holisticshop.ro/.../webinar-martie-au-gatul-ma.../
Iubirea față de altă persoană, față de un partener, iubirea față de un copil sau un părinte, reprezintă o lecție umană învățată cu greu aici pe pământ. Iubirea conține în ea cele mai înalte și sublime senzații, dar și cea mai puternică vulnerabilitate, combinată cu frustrări și dureri mari (dureri ale Ego-ului, ce are așteptările sale).
Oricum este o experiență ce merită trăită direct, nu doar vizionată în filme și citită în cărți. Merită să ne asumăm partea sa practică, interacțiunea cu altă persoană și descoperirea intimității unei relații.

O carte ce poate fi oferită cadou astăzi, despre relații și dez-romantizarea lor (dar înțelegerea mai profundă a dinamicii acestora) o puteți găsi aici https://www.centrulnatura.ro/produs/e-book-turism-emotional/
Astăzi este despre iubire, în toate formele și culorile sale, în toate manifestările și focalizările posibile. Important este să accesăm vibrația și să rămânem acolo.

Să avem o zi de mijloc de săptămână cât mai echilibrată și susținătoare.
Cu iubire, tuturor



Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii