Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:27 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Tabără de Imageria Inimii la Murighiol - Uniunea cu Dumnezeu. Când va avea loc evenimentul

ro

28 May, 2022 08:32 1979 Marime text


Prin intermediul imageriei inimii putem activa procese de vindecare și curățare care, în condiții obișnuite, durează perioade îndelungate de timp sau pur și simplu nu se întâmplă niciodată. Rezultatele care pot fi obținute în domeniul sănătății psihice, fizice și spirituale fac din arta străveche a imageriei un instrument puternic în mâna celui care știe să o folosească. Uneori, câteva exerciții specifice, scurte, pot fi echivalentul a multor ore de terapie conversațională iar rezultatele sunt stabile în timp.

Puterea imageriei vine din caracterul ei profund experiențial, deoarece nu se adresează minții, ci inteligenței corpului, provocând schimbări semnificative la nivel energetic din punct de vedere calitativ și cantitativ. De fapt, tocmai această “ocolire” a minții în procesele de vindecare și evoluție personală este avantajul acestei tehnici în contextual unei epoci încă excesiv de mentale.

Pe lângă caracterul ei vindecător, imageria este implicit o hartă simbolică a stadiului de sănătate și de evoluție spirituală a omului. Atât de aproape de inimile noastre, ne putem privi în ea ca într-o oglindă, devenind observatori conștienți în propriul proces de auto-descoperire. Concomitent, pe lângă efectul de proiectare a energiei personale pe ecranul conștientizării de sine, imageria mișcă energia în timp real în sensul curățării, purificării și apropierii de Dumnezeu. Ea este un proces viu și efectele ei, care se fac simțite pe termen lung, apar adesea imediat după primele practici.
 
Fără a avea acces la componenta verticală a existenței, cea spirituală, omul nu va reuși să treacă la un nivel superior de conștiință și nici lumea, în ansamblul ei, nu va avea șansa să devină una mai bună. Conștientizarea personală de sine și evoluția conștiinței colective merg mână în mână. De aceea, imageria inimii se află printre acele instrumente care ne slujesc evoluția și pe care le putem folosi fiecare dintre noi la nivel individual pentru a ne regăsi direcția și locul ideal ce ne este atribuit în marele puzzle cosmic. Se presupune că acordăm locul cuvenit vieții materiale fără a uita de componenta sa spirituală, singura care face de fapt ca totul să fie viabil, sustenabil și fertil aici, pe Pământ.

Ca în cazul unor tehnici de respirație, de atingere sau de mișcare a energie în corp, imageria pregătește uniunea cu Dumnezeu. Această unitate poate fi atinsă doar de spiritul omensc și are nevoie de un corp și structuri curate prin care să se manifeste. De aceea, apropierea de Dumnezeu este un continuu proces de curățare a ceea ce este impur și viciat. Ea nu presupune atât de mult un efort de a urca într-o dimensiune greu de conceput și atins, ci mai curând o curățare consecventă a ceea ce este aici și acum. O dată ce omul scapă de toate reziduurile ce îi voalează și îi condiționează percepția, el se va regăsi automat ca scânteie divină într-un proces natural de ascensionare înapoi către Sursă.

Pentru a aborda tematica acestui curs nu este nevoie de o pregătire prealabilă, ea fiind accesibilă oricărei persoane dornice să înțeleagă în termeni mai practici conexiunea cu divinul.

Beneficii parcurgerii modulului Imageria Inimii – Uniunea cu Dumnezu sunt:
  • Înțelegerea dintr-o perspectivă practică a conexiunii cu Dumnezeu;
  • Abordarea procesului de evoluție personală ca pe un act continuu de purificare;
  • Conștientizarea tiparelor limitative ce împiedică conectarea cu planul divin;
  • Cultivarea vibrației înalte, propice stării de rugăciune, meditație și introspecție;
  • Creșterea nivelului de claritate mentală și de conștientizare a misiunii personale;
  • Înțelegerea necesității de fundamentare a oricăror acțiuni pe temeiuri spirituale;
  • Creșterea nivelului de vitalitate și a capacității de a trăi în prezent.

Workshop-ul va fi susținut de Adrian Constantinescu, profesor certificat School of the Heart și va avea loc la sub forma unei tabere la Pensiunea 5 Chirpici, comuna Murighiol, jud. Tucea, sâmbătă 18 iunie și duminică 19 iunie 2022, între orele 10.00 – 16.00.


Investiţie: 144 euro cursul și 100 euro + 180 lei două nopți de cazare cu regim demipensiune inclus.

Tabăra este flexibilă ca perioadă (putându-se adăuga una sau două zile – vineri și/sau luni), costul suplimentar fiind de 50 euro + 90 lei / zi / persoană, cu regim demipensiune.

Înscrieri: Claudia Fulea – Tel: 0723268094 / E-mail: claudia.fulea@gmail.com

Informații despre curs:

Adrian Constantinescu - Tel: 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii