Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Săptămâna 48 a anului 2021. Finaluri - începuturi - cicluri

ro

01 Dec, 2021 09:45 1731 Marime text
  • Săptămâna 48 a anului 2021- 29 noiembrie - 5 decembrie
 
Finaluri - începuturi - cicluri

Ce săptămână extraordinară trecem în prezent cu toții!
 
O săptămână cu zile de vacanță, în care Natura s-a decis să ne țină în case să ne odihnim (pentru că vremea a variat în toate direcțiile termice).
 
O săptămână de lună în scădere și apropiere de o lună nouă, marcată de o eclipsă de soare (eveniment ce se va petrece pe 4 decembrie).
 
O săptămână ce începe cu Sfântul Andrei și se termină cu Sfântul Nicolae. Călătorim întreaga săptămână între doi sfinți călăuze ale Sufletului - care ne-au adus bucuria cunoașterii și cea a dăruirii.

Cum ne poziționăm cât mai echilibrat într-o astfel de săptămână? Cum facem să nu ne lăsăm prinși de poveștile dramatice din jur?Ancorându-ne în ceva stabil și stăruitor: vibrația stării de bine atunci când ”îți faci treaba ta”.
 
Când îți vezi de propria soartă, de micul destin care te împinge uneori spre provocări, alteori spre recompense și continui să-ți vezi de ”treaba ta” indiferent de ”treburile altora”, te poti ancora într-o stare de bine.
 
Uneori ”treaba ta” este să ai grijă de corpul fizic, de tonusul său și funcționarea optimă. De alimentatie, mișcare, exerciții, haine și activități care îi fac bine.

Alteori ”treaba ta” este să îți menții mintea și gândirea pe direcții pozitive. Și să vezi orice se întâmplă dincolo de aparențe. Căutând darul din spatele suferinței. Sau lecția din spatele provocării.
 
De multe ori ”treaba ta” este să-ți echilibrezi emoțiile. Să nu permiți fricii, furiei sau tristeții să te viziteze perioade prea lungi. Ele vin, dar le tratezi cu o dulceață, cu un pahar de apă și apoi le spui că-și pot vedea de drum.
 
Întreaga săptămână ne vedem de ”treaba noastră”, care constă de multe ori în finaluri (să terminăm ce avem de terminat), în noi începuturi (să debutăm cu noi proiecte) și în observarea ciclurilor de creștere.
 
Înaintăm cu zilele calendarului și ale sezoanelor, ne așezăm cât mai eficient cu putință, în fiecare zi și suntem prezenți în viețile noastre.
 
Să avem cu toții zile cât mai folositoare în săptămâna de portal al eclipsei și Sfinților dăruitori.

Cu iubire, tuturor!
 
Sursă foto și text: Facebook.com/ Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii