Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:48 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Jandarmul Sorin Andrici, de la Tulcea, a alergat aproape 190 de kilometri la ultramaratonul „Autism 24 h Marea Neagră”

ro

14 May, 2020 00:00 2487 Marime text

Printre cei 150 de participanți la ultramaratonul „Autism 24 h Marea Neagră“, eveniment caritabil, s-a numărat și jandarmul tulcean Sorin Andrici.

Pentru prima dată în istoria competiției, evenimentul nu s-a desfășurat pe plaja din stațiunea Mamaia, ci în domiciliul fiecărui participant, din cauza crizei generate de pandemia Covid-19. Sorin Andrici a parcurs 187,20 kilometri, iar organizatorii ultramaratonului, dar și instituția în care activează au apreciat efortul jandarmului.     
„Plutonierul adjutant șef Sorin Andrici, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, a participat la «Ultramaratonul Autism 24 h Marea Neagră». Evenimentul cu scop caritabil și a urmărit strângerea de fonduri pentru realizarea primei platforme online de terapie şi suport emoţional pentru copiii cu autism. Gestul colegului nostru a fost apreciat în mod special de către Asociația Centrul de Autism Marea Neagră, organizator al evenimentului, sens în care președintele acesteia ne-a transmis o scrisoare de mulțumire. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook „Jandarmeria Română“.


Are sportul în sânge


„Vă salut cu respect! Mulți mă cunoașteți ca fiind Sorin jandarmul! Pentru că am sportul în sânge, voi porni de aici pentru a promova și a susține cauze umanitare! Vreau să lupt pentru șansa de a da o rază de speranță celor care trec prin clipe grele! Caut soluții de strângere de fonduri, cu ajutorul vostru, prin aceste campanii sociale, informative, interviuri sau reportaje la care am participat!
Nu judec pe nimeni, ci doar ofer informații și voi decideți dacă vi se potrivesc sau nu! Mai scriu despre cei care îmi sunt prieteni, dar mulți îmi devin prieteni după ce stăm de vorbă! Mă simt un om bogat având atât de mulți oameni care îmi sunt alături! Îmi iubesc orașul și am tot respectul pentru tulcenii mei! Vă sunt recunoscător pentru donațiile pe care le-ați făcut și mi-aș dori să am sprijinul vostru în continuare! Mulțumesc!“, a postat pe rețeaua de socializare și Sorin Andrici.


Comuna Greci, locul întâi la donații


Psihologul Adrian Gemănaru, organizatorul evenimentului „Autism 24h Marea Neagră“, a declarat că au mai fost trimise scrisori de mulțumire către Primăria Greci (din județul Tulcea) și către ISU Iași. „Comuna Greci a ocupat locul întâi la donații, grație sufletului mare al oamenilor de acolo, urmată de Timișoara, care a avut cel puțin 15 alergători la eveniment. De la ISU Iași au participat pompierii Andrei Coman și Marius Buzdugan, locul 1 și 2 la kilometri donați“, a precizat Adrian Gemănaru.


Record personal pentru militarul Laurențiu Cobzaru


Militarul gălățean Laurențiu Cobzaru  (MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Poliția Militară) a parcurs la „Autism 24h Marea Neagră“ 193,20 km, stabilit și un record personal la 100 km, cu 9 ore și 50 de minute. Un alt militar, brăileanul Costel Mazâlu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila), a realizat 147 km.  

Sursa foto: Facebook (Sorin Andrici)

Citește și:


#ConstanțaEsteBine Adrian Gemănaru - „Nu sunt singur pe acest drum dedicat copiilor cu nevoi speciale“

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii