Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Brașoveanca Dena Artist prezintă expoziția colectivă "Illusion" la Galeria "Epicentru", din Constanța (galerie foto și video)

ro

28 Aug, 2020 19:44 2323 Marime text
  • Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos.

Brașoveanca Dena Artist expune la Galeria Epicentru din Piața Ocidiu, începând de astăzi, 28 august, și până pe 30 august, expoziția colectivă „Illusion”, care cuprinde lucrări de artă fotografică, pictură și sculptură, ce pot fi vizionate în intervalul orar 19 – 22.

Din această expoziție fac parte și lucrările tinerei brașovence Dena Artist, colecția ei intitulându-se „Surreal dreams”.

Dena Artist, pe numele real - Denis Șerban Cernat - este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 29 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos.

În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale.

Până la acest moment, Dena are peste 15 expoziții la activ, în diverse orașe ale țării, precum și în străinătate, în cadrul galeriilor online de specialitate, pregătind în continuare evenimente și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă.

UPDATE 1:

Primele persoane au ajuns inca de la deschiderea oficiala de la ora 19. Cateva persoane nu au mai avut rabdare si au vizitat expozitia inca de la ora 18.
Muzica reggae de pe fundalul expozitiei transpune vizitatorul intr-un univers calm si unic pentru Piata Ovidiu.

UPDATE 2:
Oamenii profita de lasarea serii. Atmosfera este una placuta, iar lucrarile sunt admirate deja de cateva zeci de persoane.

UPDATE 3:
Pe langa Dena artist expun: Jesica Păpușa, Eliza Tsitsimeaua Bădoiu, Eliza Lupu, Iulia Pană, Bogdan Boușcă, Ada Zachi, Carmen Alexandra, Otilia Iliescu, Marius Aiordăchioaie, Marius Amir Chiru, Roxana&Rai, Alina Badea.


Galeria „Epicentru” s-a născut la inițiativa unui asemenea spațiu, atât de necesar într-un oraș sărac în locații dedicate artei, aparține celor patru creatori: Roxana & Rai, Marius Amir Chiru și Luis Mandache - trei pictori și un sculptor, cu toții animați de pasiunea pentru arta spiritualistă, izvorâtă din legătura indisolubilă cu natura și cu sufletul care vorbește atunci când știi să-l asculți.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii