Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brașoveanca Dena Artist expune la galeria „Epicentru”, din Piața Ovidiu (galerie foto)

ro

27 Aug, 2020 08:32 4841 Marime text

La finele lunii februarie era inaugurată în Piața Ovidiu nr. 14 o inspirată galerie de artă contemporană, sugestiv botezată „Epicentru”. Inițiativa unui asemenea spațiu, atât de necesar într-un oraș sărac în locații dedicate artei, aparține celor patru creatori care își expun lucrările pline de culoare și de sensuri: Roxana & Rai, Marius Amir Chiru și Luis Mandache - trei pictori și un sculptor, cu toții animați de pasiunea pentru arta spiritualistă, izvorâtă din legătura indisolubilă cu natura și cu sufletul care vorbește atunci când știi să-l asculți.
Începând de mâine, 28 august, și până pe 30 august, galeria găzduiește expoziția colectivă „Illusion”, care cuprinde lucrări de artă fotografică, pictură și sculptură, ce pot fi vizionate în intervalul orar 19 – 22.
Din această expoziție fac parte și lucrările tinerei brașovence Dena Artist, colecția ei intitulându-se „Surreal dreams”.
Dena Artist, pe numele real - Denis Șerban Cernat - este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 29 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos.
În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale.
Până la acest moment, Dena are peste 15 expoziții la activ, în diverse orașe ale țării, precum și în străinătate, în cadrul galeriilor online de specialitate, pregătind în continuare evenimente și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă.

Citește și:
Copilul interior, în viziunea artiștilor găzduiți de galeria „Epicentru” (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii