Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 7 august 2023. Ne apropiem de un punct maxim în portalul Leului

ro

07 Aug, 2023 12:38 948 Marime text
Ne apropiem de un punct maxim în portalul Leului
 
Deși acest semn de foc al Leului este unul de acțiune și dinamism, datorită circumstanțelor speciale ale acestei luni august (4 planete retrograde, două luni pline în aceeași lună) energia este întoarsă spre interior.
Conexiunea minții cu corpul se întâmplă spontan, și vin la suprafață multe energii care se cer vindecate, din trecutul nostru.
Căldura intensifică acest proces, pentru că ea doar dă un imbold suplimentar întregului clocot interior, care se controlează cu greu.
Vă vine să urlați, să țipați, să vă tăvăliți pe jos de neputință?
Este natural și normal.
 
Când aveați 2-3 ani, ceilalți spuneau că este ”natural” pentru copil să-și exprime astfel frustrarea și suferința.
Ca adult ”nu este frumos” să faci zgomot în public.
Dar în particular, poți să faci? Îți permiți să o faci?
 
Vă invit să lucrăm împreună pe descărcarea corpului de tensiune și încordare, prin tehnici simple și prin mișcări de eliberare, ce pot fi făcute chiar stând pe scaun.
Pentru săptămâna care începe, puternică și dezlănțuită, să îl avem în vedere pe Gregg Bradden și un citat din cartea ”Pășind între lumi, știința compasiunii”.
 
”Ființa noastră este de natură holografică.
Suntem celule dintr-un corp, în care suntem cuprinși cu totul.
 
Părinți voștri sunt o parte din acest corp, tot așa cum sunt și prietenii voștri, soțul sau soția, precum și copiii.
Viața noastră reflectă anumite tipare ale experienței, incluse în alte tipare ale experienței, care sunt, la rândul lor, incluse în alte astfel de tipare.
 
Fiecare tipar este o unitate – și este complet, în sine.
El oferă o cheie vitală pentru întreg și mai mare.
 
De exemplu, atunci când urmăriți un film și vedeți cum se pierde o relație profundă, este foarte probabil ca tristețea pe care o simțiți să nu aibă prea mare legătură cu ceea ce ați văzut pe ecran. Se prea poate ca, în decurs de câteva minute, imaginile din film să fi declanșat în ființa voastră acele emoții pe care le-ați trăit de fiecare dată când ați pierdut ceva care vă era drag, sau când vi s-a luat ceva.
Toate aceste sentimente trăite în toți acești ani, poate că sunt mai puțin legate de relațiile care au fost pierdute efectiv și mai mult de acea parte din voi pe care ați pierdut-o, dar care a supraviețuit acelei experiențe aduse de viață.
 
Întrucât nu recunoaște aceste semnale ale memoriei, sau nu vi le mai amintiți, este posibil să reacționați la stimuli – precum filmele – pentru a vă reaminti de natura voastră cea mai autentică.”
Ce mod frumos de a începe săptămâna, să ne reamintim de natura noastră interioară, holografică și complexă, dar simplă, în același timp.
Continuăm să ne observăm și să fim cu noi înșine.
 
Cel mai bun loc în care să ne aflăm, în fiecare moment.
 
În interior,
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii