Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine 19 mai 2021. De la furie la curaj

ro

20 May, 2021 08:29 2742 Marime text
  • Furia este doar o poartă către depozitul nostru interior. 
  • Către peștera lui Aladin. Când știm ”formula magică” și putem să intrăm, începe aventura.
Suntem ființe de lumină cu mult potențial interior. Avem în noi resurse uriașe, necunoscute nouă, dar mult folosite de sistemele pentru care furnizăm energie.

Mi-am propus astăzi să fac o prezentare intensivă și provocatoare, la Webinarul ”Furie, ficat și alte F-uri”.


Vă așteptăm să descoperim împreună: Care este rădăcina REALĂ a furiei? Ce este, de fapt, furia? Cum putem transforma, alchimic, furia în curaj?

Ce tehnici și instrumente ne sunt la dispoziție pentru echilibrarea interioară și eficientizarea vieții? Voi profita de dialogul pe care îl voi avea cu Cătălin Petre, cel care a organizat și inițiat Webinarul, pentru a provoca viziunea masculină asupra furiei și a o împleti cu viziunea feminină.

Vă invit să participați la un eveniment unic, într-o săptămână cu o energie turbionară, ca și vântul de afară.

Putem să plutim și să facem surf pe valul de energie (cu ceva efort să rămânem în picioare). Să putem să-i permitem să ne acopere și să ne scufundăm. Astăzi, aleg joaca pe placa de surf.
Nu este prea târziu să vă alăturați nouă, la finalul zilei de astăzi, între orele 18.00 și 20.00. Avem surprize (adesea facem daruri de energie cu ocazia întâlnirilor noastre). Și am pregătit muzică bună și stare de energie pozitivă.

Doar așa putem face surf de calitate pe orice tip de valuri, indiferent cât de învolburate sau de amenințătoare par la prima vedere.
M-aș bucura să putem împărtăși energie de calitate, în această zi. Descoperind împreună chei pentru eliberarea comorilor noastre interioare și aducerea lor la suprafață.

Furia este doar o poartă către depozitul nostru interior. Către peștera lui Aladin. Când știm ”formula magică” și putem să intrăm, începe aventura.

Vă doresc tuturor o zi bună, realmente BUNĂ.

Cu iubire,

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii