Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPSC vrea sa castige primaria din Pecineaga

ro

30 May, 2008 00:00 1713 Marime text
1212072988.jpg

Dragos Popescu l-a prezentat ca avand "sansele cele mai mari pentru a obtine fotoliul de primar" * Aspirantul UPSC-ist se situeaza pe o pozitie net detasata de ceilalti candidati inscrisi in cursa electorala

Pe ultima suta de metri inainte de finele campaniei electorale, liderul organizatiei municipale a Uniunii Populare Social Crestine si actualul candidat inscris in cursa pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Constanta, Dragos Popescu, a prezentat ieri, in ultima conferinta de presa inainte de ziua decisiva, pe aspirantul la conducerea localitatii Pecineaga, Lili Paslaru. Cu experienta in administratia publica locala, din pozitia de secretar al primariei, activitatea pe care a desfasurat-o timp de 20 de ani Lili Paslaru este absolvent al liceului economic din Calarasi, si a luat aceasta decizie dintr-o dorinta de ajutorare a localnicilor pentru un trai decent. "Sunt intr-o perioada de ascensiune, caut, pe cat posibil ca indiferent cine ar fi langa mine, sa-mi dovedesc calitatile profesionale si sa duc la bun sfarsit ce mi-am propus", a reliefat viitorul primar. Referitor la actualul conducator al urbei, aflat in fruntea comunei, acesta provine din structuri sociale care nu ii permite sa tina in frau cheltuielile si sa elaboreze proiecte, toata activitatea desfasurandu-se prin prisma si experienta echipei pe care o are in spate. "Tot ceea ce s-a conceput in acea institutie este rezultatul muncii mele, am lucrat din umbra, iar acum am considerat ca au fost suficienti cei 20 de ani in acea postura", a evidentiat candidatul UPSC-ist. Om cinstit, pentru a nu da impresia ca vrea sa ascunda ceva localnicilor, pe pliantul sau de prezentare, impartit localnicilor, a expus in ce consta averea sa, prezentand de asemenea, in fata presei aceste aspecte, "pentru a nu da impresia localnicilor ca la sfarsitul mandatului s-a imbogatit". Pana acum campania electorala s-a desfasurat in termeni legali, lupta fiind una corecta.

Programe indraznete, dar necesare

Proiectele pe care doreste sa le puna in aplicare, in eventualitatea in care ajunge in aceasta functie, vizeaza toate categoriile sociale de populatie. Paslaru reliefeaza faptul ca acesta este momentul propice pentru implementarea multor programe. "Sunt in derulare mai multe proiecte, insa, primarul considerand ca este capabil sa se descurce singur, sunt la stadiul incipient de foarte mult timp". Ca prim obiectiv declarat prioritar primarul are in plan decolmatarea canalului colector si construirea a doua poduri peste acesta, lucrarile in acest sens nemaifiind realizate de mai bine de zece ani. Acest proiect este necesar a fi pus in aplicare pentru ca cele 50 de familii care locuiesc pe malul canalului sa nu aiba probleme cu inundatiile in fiecare an. Extinderea si reabilitarea retelei de iluminat public si reabilitarea retelei de apa potabila si functionarea non-stop a acesteia, va usura locuitorilor existenta cotidiana. Propunerea cu care aspirantul vine in rezolvarea problemei apei este infiintarea in fiecare gospodarie a unor apometre. Construirea altei primarii, grija pentru activitatile sportive si construirea unui stadion modern pentru activitatile sportive desfasurate de tinerii din comuna, vor fi incluse in programe viabile care vor ajuta la ridicarea standardului de viata a locuitorilor comunei. "Am toate calitatile unui primar preocupat de comuna in care locuieste si de traiul cetatenilor si sper ca pana la sfarsitul mandatului meu comuna Pecineaga sa devina o comuna civilizata si la standardul la care merita", a conchis Paslaru.

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii