Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OTP elimina unele comisioane pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca

ro

29 Mar, 2011 02:37 1300 Marime text
OTP Bank a eliminat comisionul de analiza a dosarului de credit si comisionul lunar de administrare pentru imprumuturile de nevoi personale fara ipoteca in lei. Dobanda anuala efectiva perceputa de banca ajunge la aproape 15% pentru clientii noi, in cazul unui credit de 10.000 de lei, pe o perioada de 7 ani, iar pentru clientii existenti se situeaza la circa 13%.

OTP Bank Romania percepe la creditele de nevoie personale fara ipoteca in lei o dobanda nominala de 14,05%, formata din indicele Robor la 3 luni plus o marja de 7,43%. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului si nici alte comisioane lunare de administrare, sustin reprezentantii OTP.

Banca ofera credite de cel mult 10.000 de euro (sau echivalent in lei), iar perioada de rambursare este de maxim 7 ani pentru creditele in lei, respectiv maxim 5 ani pentru creditele in euro.

"Oferim conditii speciale pentru creditele de nevoi personale deoarece vrem sa aducem mai aproape de realizare dorintele fiecarui client. In mod constant, cautam noi modalitati de a ne perfectiona produsele si de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii pentru nevoile lor", a declarat Gabriel Cretu, director de vanzari in cadrul OTP Bank Romania.

integral in: wall-street.ro

Sursa: Banknews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii