Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 27 decembrie 2023 Se anunță întâlniri mondene cu oameni importanți

ro

27 Dec, 2023 08:36 1006 Marime text


Berbec 

Ziua este favorabilă treburilor casnice si intalnirilor  cu cei dragi. Ocupa-te de curatenii generale, de reparatii curente si alcatuieste planuri noi vizavi de casa si nevoile locative. Membrii familiei iti sunt alaturi și iti vor sustine financiar ideile sau dorintele. Ai putea fi nemultumit din cauza persoanei iubite sau a copiilor, dar fii deschis dialogurilor. 

Taur 

Ești mai mult pe drumuri. Fie ca pleci in scop profesional, fie mergi in vizita la rude si prieteni, temele zilei vor fi miscarea si schimbul de informatii. Fii prudent si nu pleca urechea la tot ce auzi si mai ales evita discutiile contradictorii. Sunt momente favorabile și pentru rezolvarea treburilor casnice si dialogurilor cu membrii familiei.

Gemeni 

Este bine sa te ocupi de cumparaturile necesare traiului zilnic. Poti primi cadouri, favoruri sau o sumă de bani din munca desfasurata la serviciu. Sunt valori minore, insa suficiente cat sa-ti incante sufletul. După-amiază, invită un prieten la o șuetă și achită tu consumația. Vei bucura astfel pe cineva drag, iar tu te vei simți bine.

Rac 

Prima parte a zilei iti aduce optimism si putere de munca. Mergi la un salon de infrumusetare, la o sala de gimnastica ușoară sau incepe o dieta. După-amiază, atentia iti va fi retinuta de bani si implicatiile lor. La un studiu atent vizavi de castigurile tale dintr-un loc de munca ai putea constata ca balanta munca-plata inclina spre foarte multa munca.

Leu 

Ești greu de observat prin peisajul cotidian. Sunt momente favorabile pentru singuratate, introspectie si dialog interior. Bine ar fi sa te plimbi in aer liber, sa meditezi in locuri sfinte sau pur si simplu sa lenevești in voie. Este vremea să-ți revizuiești toate relațiile și toate planurile. După-amiază, relaxează-te cu o lectură bună.

Fecioara 

Este o zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Poti afla lucruri interesante legate de temele sociale întâlnite in viata cotidiană. Evita dialogurile frivole și contradictorii! Sufletul tău are nevoie de revizuirea atitudinii față de prieteni și față de colegii din sfera profesională. pe de altă parte, rezervă momente și pentru a fi doar tu cu tine.

Balanta 

Se anunta intalniri mondene cu oameni importanti. Este posibil sa ai o discutie cu un sef pe tema banilor castigati din activitatea ta desfasurata la locul de munca. Iti vor creste veniturile, dar si munca va fi laborioasa. Sunt momente bune și pentru întâlniri si dialoguri cu prietenii. Un protector important iti poate da sfaturi deosebite legate de segmentul profesional. 

Scorpion 

Astăzi vrei, nu vrei, lumina reflectoarelor va fi ațintită asupra ta. Sunt favorabile iesirilor in lume si intalnirilor cu persoane importante. Prezinta-te cuviincios, fii prudent in vorbe si fapte, deoarece imaginea ta va fi discutata mult si bine. Totodata iti poti imbunatati si consolida statutul social. Evita cumparaturile extravagante si investitiile!

Sagetator 

Dimineata zilei este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Veniturile tale sunt  fluctuante, insa te vei descurca onorabil in toate situatiile legate de bani si implicatiile lor. Îndreaptă-ți atentia și către activitati culturale. Vizioneaza o piesa de teatru, asculta un concert de muzica sau participa la intalniri pe teme spirituale.

Capricorn 

Contextul astral al zilei este favorabil dialogurilor parteneriale. Se pot lămuri situatii vechi, care ti-au adus batai de cap in ultimul timp. Fii prudent si tine cont de sfaturile si doleantele celor dragi. După-amiază, gândurile iti vor zbura la bani. Verifica-ti bugetul, situatia facturilor sau datoriilor si traseaza-ti noi planuri de viitor.

Varsator 

Se pare ca iti vei continua munca de la serviciu. De retinut ca doar prima parte a zilei este favorabila activitatilor intelectuale si relatiilor colegiale. Sanatatea este vulnerabila, asa incat dozeaza-ti eforturile. Va trebui să-ți îndrepti atentia și catre partenerul de viata sau catre proiectele si colaborarile in care esti implicat alaturi de altii.

Pesti 

Se conturează intalniri amoroase și cu persoane interesate de aceleasi hobby-uri. Persoana iubita sau copiii ar putea fi nemultumiti de atitudinea ta, insa vei depasi totul cu bine. Apar idei si vesti interesante legate de sfera profesionala. E adevarat ca este vorba despre multa munca si pe termen lung, dar si plata va fi pe masura eforturilor depuse.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii