Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa PNL privind ordonanta 50

ro

20 Dec, 2010 22:39 1317 Marime text

Scrisoarea deschisă de răspuns, adresată de preşedintele Partidului Naţional Liberal consumatorilor-persoane fizice de credite bancare

Am citit cu mare interes scrisoarea deschisă pe care mi-aţi adresat-o şi vă felicit pentru iniţiativa de a vă organiza pentru apărarea intereselor fiecăruia dintre dumneavoastră.

Ca președinte al Partidului Naţional Liberal, care promovează valorile libertăţii individuale, am obligaţia de a mă alătura oricărui efort de apărare a intereselor private împotriva oricărui tip de abuz, indiferent dacă agresiunea vine din zona publică, a instituţiilor statului, ori din zona contractuală specifică din mediului privat.

Ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, care promovează libertatea de iniţiativă economică, am obligaţia de a susţine orice iniţiativă de natură să încurajeze creşterea economică şi prosperitate pentru toţi românii. Pe acest temei, consider că atât creditarea pentru investiţii, cât şi pentru consum trebuie relansate în condiţii reciproc avantajoase părţilor contractante. Creşterea activităţii economice în domeniul bancar trebuie încurajată, dar orice tendinţă de transformare a acesteia în cămătărie trebuie descurajată ferm.

Vă asigur că specialiştii şi parlamentarii Partidului Naţional Liberal se preocupă intens de această problemă care constituie una din cheile ieşirii României din criza economică. Vă asigur că vom trece peste barierele de ordin politic care ne separă de actuala guvernare incompetentă şi vom susţine iniţiativa legislativă a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi, implicit, demersul dumneavoastră, în scopul de a impune soluţii corecte din punct de vedere moral şi eficiente din punct de vedere economic, de natură să profite ambelor părţi: băncilor şi dumneavostră. Vă asigur de tot sprijinul meu şi al Partidului Naţional Liberal.

Cu prietenie şi încredere,

Crin Antonescu

Preşedintele Partidului Naţional Liberal

Sursa: CreditBCR.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii