Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Renault 4 Ever Concept

ro

02 Sep, 2011 23:28 2285 Marime text
renault-4-ever-concept-18261.jpgAsemenea lui Fiat Nuova 500, Renault 4 Ever este un concept ce vrea să aducă faimosul Renault Quatrelle al anilor '60 în secolul XXI. "Am analizat liniile și proporțiile lui Quatrelle și am încercat, pe cât de mult posibil, să le implementez conceptului 4 Ever, fără ca acesta să pară o vechitură nostalgică, ci o mașină modernă cu tentă retro-chic" a declarat designerul David Obendorfer.

La fel ca și exteriorul, habitaclul este extrem de atractiv datorită simplicității sale. Instrumentele de bord împrumută mult din designul celor care echipează mașina originală, dar spre deosebire de vechiul 4, ceasurile lui 4 Ever Concept sunt afișate pe un display LCD.
Simplu spus, 4 Ever este o versiune mai confortabilă și voluminoasă a unuia dintre cele mai renumite și bine vândute automobile Renault din trecut. Hatchbackul cu portbagajul la fel de voluminos cu cel al unui Hyundai i30 break ar putea fi construit în viitorul apropiat de Renault pe platforma tehnică a unui model deja existent în gama producătorului francez.
Dintre toate conceptele înscrise în cadrul competiției Designboom/Renault 4 Ever, conceptul lui Obendorfer ni se pare cel mai reușit și mai realist dintre ele. Tu ce spui, viitorul Renault 4 va fi un rival veritabil pentru Mini One și Fiat 500 sau nu?

Sursa: Topgear.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii