Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele date oficiale despre noul Mercedes Clasa M vin din SUA Mercedes prezintă noul M Class

ro

09 Jun, 2011 14:34 2348 Marime text

mercedes-benz-clasa-m.jpgLa doar o zi după ce primele fotografii cu noua generaţie Mercedes-Benz Clasa M s-au răspandit pe internet, pe cale neoficiala, constructorul auto german a publicat o galerie foto completă cu maşina şi primele informatii pentru piaţa americană. Europenii vor vedea maşina în carne şi oase în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie), dupa care va ajunge şi în România.

Această a treia generaţie a SUV-ului Clasa M va fi disponibilă pentru început cu trei motorizari (cu numele de cod ML250, ML350 Bluetec si ML350 BlueEfficiency), iar ulterior va putea fi comandată şi o variantă hibridă, precum şi o versiune de performanţă, AMG. Toate versiunile SUV-ului M au tracţiune 4×4 4Matic.

Potrivit unor declaraţii mai vechi ale oficialilor Mercedes-Benz Romania, noua generaţie a SUV-ului Mercedes ar trebui să ajunga pe piaţa din Romania în noiembrie. Tot atunci ar urma sa fie lansata şi noua generaţie a modelului B Class.

Prima generaţie M Class a fost lansată în 1997 şi s-a aflat pe piaţă pâna în 2005, iar a doua a început să fie comercializată în 2005 şi va sta pe piaţă, probabil, pana la sfârşitul acestui an.

Galerie foto aici.

Sursa:0-100.hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii