Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul model LADA a PICAT DRIVE-TESTUL lui PUTIN. La a câta cheie a reuşit premierul rus să pornească maşina ŞI CARE E NOUL BANC CU RUŞI

ro

13 May, 2011 01:49 2041 Marime text

Vladimir Putin a vizitat fabrica unde se asamblează maşinile Lada pentru a testa cel mai nou model al mărcii - Lada Granta, informează The Telegraph. Maşina a avut însă probleme, motorul a pornit abia de la a cincea încercare a premierului, iar portbagajul s-a deschis cu greu, după ce doi oameni au tras de el.

"De câte încercări are nevoie un rus puternic ca să pornească o Lada?"

Lada Granta se va lansa la sfârşitul acestui an şi va costa între 5500 şi 7500 de euro. Aflat în vizită la fabrica din oraşul Toliatti, Vladimir Putin a fost nerăbdător să testeze automobilul de culoare vişinie. Premierul s-a chinuit să deschidă portbagajul, lucru cu greu reuşit, însă, doar de doi directori ai fabricii, care au sărit să îl ajute. Putin a încercat să pornească motorul, însă maşina nu a funcţionat decât la a cincea cheie. Potrivit agenţiilor de presă din Rusia, premierul a luat apărarea mărcii Lada şi a spus că a fost vina lui, nu a maşinii. După întâmplarea petrecută la uzinele Lada, pe internet au început să circule bancuri pe seama incidentului: "De câte încercări are nevoie un rus puternic să pornească o Lada?". Răspunsul: "De cinci, dacă urmezi exemplul lui Putin".

După ce a testat "maşina poporului", Putin a vorbit cu muncitorii de la fabrică. El i-a încurajat să se alăture mişcării "Frontului Popular", promovată de premier. "Frontul Popular" a fost propus de Putin ca un grup de suporteri ai partidului "Rusia Unită" - sindicate, veterani şi grupuri de tineri, pe care unii cred că Putin plănuieşte să-i folosească pentru a câştiga alegerile din 2012.

Sursa: Gandul.info

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii