Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ofertanţi, un singur câştigător Eritar SRL, contract cu ABADL pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia II, subsector 3 (document)

ro

01 Aug, 2016 00:00 3801 Marime text


În data de 29 aprilie a acestui an, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii unei plaje din sectorul Mamaia II, subsector 3. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia II, subsector 2, au fost depuse trei oferte, de către Café Aris@Issa SRL, Eritar SRL şi Musset Lounge SRL. Café Aris@Issa SRL a venit cu o ofertă de 43.931,11 lei, Eritar SRL - 45.419 lei, iar Musset Lounge SRL - 38.511 lei.
 
Preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 37.427,02 lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de Eritar SRL şi înscrisurile depuse în susţinerea acestora din următoarele motive: potrivit certificatelor de clasificare emise de MDRT şi prezentate în oferta depusă, activele „Apartamente de închiriat Forever Young“, „Restaurant Forever Yong“, Bar de zi Forever Young“ şi „Agenţie de turism Erik Travel“ se află în municipiul Brăila. Ofertantul avea obligaţia de a prezenta documente care să ateste deţinerea cu titlu de proprietate/leasing/închiriere/comodat/administraţie a unui activ turistic în staţiunea în care se află sectorul de plajă supus închirierii.
 
În urma verificării documentelor depuse de către ofertanţi, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a unei plaje în sectorul Mamaia II - subsector 3 societăţii Eritar SRL, care a obţinut 20 de puncte. Ceilalţi doi ofertanţi au obţinut următorul punctaj: Café Aris@Issa SRL - 19,35 de puncte, iar Musset Lounge SRL, 16.96 de puncte.

Despre Eritar SRL

Firma deţinută de asociatul unic Maria Popa, născută pe 23.08.1954, în localitatea Măraşu, Brăila, a fost înfiinţată în anul 2010. Sediul social se află în municipiul Brăila, bulevardul Independenţei. Administratorul societăţii, care se ocupă de „restaurante“, este Silvia Claudia Henning, născută pe 16.12.1975, în Brăila. Numele Mariei Popa mai apare şi în Erikgroup SRL. În anul 2014, societatea Eritar SRL, cu un singur angajat, a declarat o cifră de afaceri de 22.700 de lei şi un profit net de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia II - subsector 3 societăţii Eritar SRL.
 
În aceeaşi secţiune puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii