Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Pomacost SA, pe urmele CET Palas (5 documente + proces verbal)

ro

20 Nov, 2013 20:04 3287 Marime text
Lucrările de reamenajare a spaţiilor verzi din municipiul Constanţa în urma intervenţiilor CET Palas la reţeaua de termoficare au fost executate, în anul 2009, de SC Pomacost SA. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire, în urma unei proceduri de cerere de ofertă, SC Electrocentrale Bucureşti SA a atribuit contractul în valoare de 31.428 de lei firmei constănţene, care a fost, de altfel, şi singurul ofertant. Potrivit aceluiaşi document, serviciile de refacere a spaţiilor verzi s-au executat pe porţiuni mici şi în perioade neprogramate pe parcursul celor 12 luni, în urma semnării de contracte subsecvente în baza acordului-cadru încheiat între părţi.
Şedinţa de deschidere a ofertelor în vederea încheierii acordului-cadru amintit a avut loc la data de 10 martie 2009. Aşa cum reiese din procesul-verbal, la şedinţă nu a asistat niciun reprezentant din partea ofertantului. Iată cine a făcut parte însă din comisia de evaluare, numită prin Decizia S.E. Constanţa nr. 8/15.01.2009: preşedintele comisiei a fost ing. Dumitru Tamaş, director tehnic producţie, iar membrii comisiei au fost ing. Constantin Dragomir - şef Birou Achiziţii, ec. Silvia Bătrânu - şef Birou Financiar, jr. Marius Ene - Oficiul Juridic, sing. Sofia Musi - responsabil contract şi un invitat - sing. Marcel Mitrea, şef Atelier termoficare.
Aşa cum se precizează în procesul-verbal al şedinţei de deschidere a ofertelor, SC Pomacost SA a trebuit să asigure, în baza acestui acord-cadru, 40 kg de gazon, câte 8 puieţi de castani, tei şi salcie şi câte 160 de bucăţi de evonimus, buxus şi hibiscus (acestea trei reprezentând gard viu), precum şi semănatul gazonului pe o suprafaţă de 1.000 mp, săpatul a 90 de gropi în teren tare, plantarea puieţilor de castani, tei şi salcie, plantarea gardului viu în două rânduri, câte 4 bucăţi/m, precum şi transportul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii