Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:35 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Voluntari administrează un sector de plajă din Năvodari (document)

ro

25 Aug, 2016 00:00 2446 Marime text
 

În data de 4 mai a acestui an, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari I, subsector 3. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia a cinci agenţi economici: SC Nevada Estival SRL, SC Agrement Sport Club SRL, SC Motor Power Distrib SRL, SC New Media-Connection SRL şi SC Better Way SRL. 
 
Competiţia pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului respectiv de plajă din oraşul Năvodari a fost acerbă, patru dintre cele cinci oferte depuse fiind acceptate de membrii comisiei de evaluare, în afară de cea a SC Motor Power Distrib SRL, întrucât nu îndeplinea condiţiile de calificare solicitate prin caietul de sarcini. Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
SC Nevada Estival SRL a oferit 25.836,25 de lei/sector fără TVA, SC Agrement Sport Club SRL a avansat suma de 25.953,20 de lei/sector fără TVA, SC New Media-Connection SRL era dispusă să plătească 25.402,80 de lei/sector fără TVA, în timp ce SC Better Way SRL a plusat la 30.031,56 de lei. Deşi nu a rămas în competiţie pentru „cucerirea“ sectorului de plajă Năvodari I, subsector 3, SC Motor Power Distrib SRL oferea cel mai mare preţ, în speţă 35.110,40 de lei. Aceste sume au fost propuse de cei care doreau să administreze sectorul de plajă Năvodari I, subsector 3, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 25.402,80 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de ofertanţi, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 3, firmei Agrement Sport Club SRL. Aceasta a obţinut 61,28 de puncte, comparativ cu ceilalţi competitori, care au fost „notaţi“ după cum urmează: 20 de puncte SC Better Way SRL,  17,21 de puncte SC Nevada Estival SRL şi 16,92 de puncte SC New Media Connection SRL.

Cine administrează SC Agrement Sport Club SRL

Firma care a reuşit să obţină contractul de închiriere a sectorului de plajă Năvodari 1, subsector 3, a fost înfiinţată în luna mai 2012, are sediul social declarat în oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, iar capitalul social subscris, integral vărsat, este de 2.000 de lei. Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, firma are trei asociaţi, doi dintre ei având şi funcţia de administrator. Asociaţi sunt: Marius Duminică - născut pe 30.06.1973, în Bucureşti, Anamaria Țone, născută la 21.12.1984, în municipiul Sibiu, şi Alexandra Andreea Mahu- Dop, născută pe 21.07.1988, tot în municipiul Sibiu.
 
Primii doi asociaţi menţionaţi sunt şi administratorii societăţii comerciale, a cărei activitate principală vizează „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. De altfel, faptul că SC Agrement Sport Club SRL deţine active cu locuri de cazare (cu minimum 100 de locuri) şi active de alimentaţie publică ( cu minimum 150 de locuri la mese) i-a adus victoria în obţinerea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 3.

Ti-a placut articolul?

Comentarii