Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:42 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de transport persoane a pus „stăpânire“ pe un sector de plajă în Mangalia (document)

ro

16 Aug, 2016 00:00 4546 Marime text
 

În data de 29 aprilie anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă din Mangalia, subsector 4. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant: SC Massaro Trans SRL.
 
Singură în cursa pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului respectiv de plajă din staţiunea Mangalia, SC Massaro Trans SRL a oferit 9.507,80 de lei/sector fără TVA, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei pentru sectorul de plajă Mangalia, subsector 4, propus de ABADL a fost de 9.497,34 de lei.
Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
În urma verificării documentelor depuse de către unicul ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Mangalia, subsector 4, firmei Massaro Trans SRL, care a obţinut 50 de puncte și, potrivit documentaţiei depuse, deţine ambarcaţiune de agrement cu o lungime de cinci metri pentru intervenţie în caz de accidente, precum și ambarcaţiuni de agrement nautic.

Ce „preocupări“ are firma câştigătoare

Potrivit ultimelor informaţii oferite de Registrul Comerţului, SC Massaro Trans SRL a fost înfiinţată în noiembrie 2000 și are sediul social declarat în municipiul Mangalia. Firma are trei asociaţi: Florin Mihai Irimescu - născut în comuna Dolhești (judeţul Suceava), Lucian Dan Georgescu - născut în Murfatlar (judeţul Constanţa) și Nicoleta Roxana Popa - născută în Constanţa. Societatea are doi administratori - Florin Mihai Irimescu și Lucian Dan Georgescu, iar activitatea principală desfășurată vizează transportul urban, suburban și metropolitan de călători.
 
În septembrie 2006, SC Massaro Trans SRL a înfiinţat o sucursală la Bacău, cu sediul social în localitate, de care se ocupă Florin Mihai Irimescu, iar domeniul principal de activitate este acelaşi cu cel al firmei mamă.  
 

Citeşte şi

 

Plajele, adjudecate in proporţie de 90%

//www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/plajele-adjudecate-in-proportie-de-90-215473.html
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii