Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de publicitate din Constanţa administrează un sector de plajă în Năvodari (document)

ro

26 Aug, 2016 00:00 3183 Marime text


În data de 4 mai anul curent, la sediul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari I, subsector 4a. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunțul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenția a trei agenți economici: SC Nevada Estival SRL, SC New Media-Connection SRL și SC Better Way SRL. 
 
Competiția pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului respectiv de plajă din orașul Năvodari a fost acerbă, toți ofertanții fiind validați de membrii comisiei de evaluare. Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.â
 
SC Nevada Estival SRL a oferit 6.858,75 de lei/sector fără TVA, SC New Media-Connection SRL era dispusă să plătească 14.724 de lei/sector fără TVA, în timp ce SC Better Way SRL a avansat prețul de 10.825,13 lei. Aceste sume au fost propuse de cei care doreau să administreze sectorul de plajă Năvodari I, subsector 4a, în contextul în care prețul de pornire a licitației propus de ABADL a fost de 5.766,30 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de ofertanți, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 4a, firmei New Media-Connection SRL. Aceasta a obținut 20 de puncte, comparativ cu ceilalți competitori, care au fost „notați“ după cum urmează: 14,70 de puncte - SC Better Way SRL și 9,32 de puncte - SC Nevada Estival SRL.

Cine administrează New Media-Connection SRL

Potrivit informațiilor furnizate de Registrul Comerțului, SC New Media-Connection SRL a fost înființată în martie 2011 și are sediul social declarat în municipiul Constanța. Societatea are un asociat unic, în persoana lui Nicu Buriu, născut pe 20.03.1984 în Constanța, acesta având și funcția de administrator. Activitatea principală a firmei New Media-Connection SRL, conform codificării, este „activități ale agențiilor de publicitate“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii