Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În aceeaşi zi, un concesionar şi-a adjudecat un alt sector de plajă în Năvodari (document)

ro

01 Sep, 2016 00:00 2831 Marime text


În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari I, subsector 10. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar.
 
Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur agent economic - SC Better Way SRL. Ulterior, avea să se constate că, în urma participării la alte licitaţii, aceeaşi firmă va obţine de la ABADL şi alte contracte privind concesionarea unor suprafeţe de plajă. Întâmplător sau nu, pentru SC Better Way SRL, ziua de 4 mai a fost una norocoasă, fiind data la care a mai câştigat un sector de plajă, tot în Năvodari.  
 
Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“, deşi competiţie nu a existat.
 
SC Better Way SRL a oferit 25.021,62 de lei/sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari I, subsector 10, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 22.545,40 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de către ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 10, firmei SC Better Way SRL, care a obţinut 20 de puncte pentru preţul avansat.

Cine administrează SC Better Way SRL

Conform informaţiilor oferite de Registrul Comerţului, SC Better Way SRL a fost înfiinţată în luna martie a acestui an şi are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic şi administrator al firmei este Silvia Stoica, născută  pe 17 februarie 1988, în Constanţa. Potrivit aceleiaşi surse, activitatea principală a SC Better Way SRL vizează „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.“.
 

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii