Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a concesionat o plajă din Eforie O firmă nouă se orientează spre plaja din Năvodari (document)

ro

02 Sep, 2016 00:00 2933 Marime text
 

În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari I, subsector 12. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia a patru firme: SC Arres Enertainment SRL, în asociere cu Bancu Cristian, SC Vanlex Servicii Comerciale SRL, SC Tagini Rey SRL și SC Mig Gold Bar SRL. Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Numai că ceea ce se anunţa a fi o competiţie acerbă pentru încă un „petic“ de plajă din Năvodari avea să se transforme într-o simplă formalitate. Și asta pentru că trei dintre ofertanţi au fost descalificaţi de către membrii comisiei de evaluare a ofertelor. Motivul: „Nu sunt autorizaţi (potrivit art.15 din Legea nr. 359/2004) să desfășoare activităţile prevăzute la art. 2 al Anexei 1 din Ordinul MMSC nr. 454/2013, conform cerinţelor precizate la cap. B.4.2., lit. e din caietul de sarcini“. SC Tagini Rey SRL a oferit 26.672,96 de lei/sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari I, subsector 12, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 16.998,40 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 12, firmei SC Tagini Rey SRL, care a obţinut 20 de puncte pentru preţul avansat.

Cine administrează SC Tagini Rey SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Tagini Rey SRL are sediul social declarat în orașul Năvodari, strada M11, Trup Mamaia Sat, Lot 1. Societatea a fost înfiinţată în anul 2015 și este deţinută de Cristinel Sorinel Nica, născut pe 24.08.1974, la Medgidia. Tot el este şi administratorul firmei, care desfăşoară „activităţi recreative şi distractive“.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă Năvodari I, subsector 12, societăţii Tagini Rey SRL.

Citește și

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii