Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:53 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la bunuri de uz gospodăresc O firmă nouă se orientează spre plaja din Năvodari (document)

ro

07 Sep, 2016 00:00 1350 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari III, zona I, subsector 3. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar.
 
Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant: SC Daroff SRL. Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“. SC Daroff SRL a oferit 21.658,30 de lei/sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari III, zona I, subsector 3, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 21.607,49 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de către ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului firmei SC Daroff SRL, care a obţinut 100 de puncte pentru preţul avansat, activele de cazare şi de alimentaţie publică deţinute.

Cine administrează SC Daroff SRL  

Potrivit Registrului Comerţului, SC Daroff SRL a fost înregistrată în anul 1995 şi are doi asociaţi: Robert Penciu (deţine 90% dintre părţile sociale), care este şi administratorul firmei, născut pe 1.12.1968 în Constanţa, şi Ana Penciu (cu 10% dintre părţile sociale), născută pe 28.09.1968, la Constanţa.
 
Interesant de remarcat este faptul că SC Daroff SRL, firma desemnată câştigătoare în concesionarea unei suprafeţe de plajă din Năvodari, are ca principală activitate „comerţul cu ridicata al unor bunuri de uz gospodăresc“.
 
Citeşte şi
 
Un investitor „pe placul“ lui Mazăre
După contractele cu CJC, Daroff SRL a trecut de la blocnotes la bloc de locuinţe

Ti-a placut articolul?

Comentarii