Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:57 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă am restaurant, e nevoie şi de o plajă… în Năvodari (document)

ro

15 Sep, 2016 00:00 3113 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 7. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia unui singur ofertant - SC Rosa Route SRL. Ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
SC Rosa Route SRL a oferit 49.298 de lei/sector fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 7, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 47.440,46 de lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de ofertant, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari III, zona 2, subsector 7, firmei SC Rosa Route SRL, care a obţinut doar 20 de puncte pentru preţul avansat. Comisia de evaluare nu a luat în considerare activele prezentate de ofertant și înscrisurile depuse în susţinerea acestora.

Cine administrează SC Rosa Route SRL  

Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, SC Rosa Route SRL a fost înfiinţată în aprilie 1991și are sediul social declarat pe bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari.
 
Asociat unic al firmei este SC Jupiter SA. Această societate comercială a fost înfiinţată în 1991, are sediul social declarat în Jupiter, la Hotel Majestic Jupiter, iar acţionariatul cuprinde o persoană juridică, Perla Majestic SA, și trei persoane fizice - Laura Maria Petre, născută pe 19 iunie 1978, în Slobozia (judeţul Ialomiţa), Elena Păun, născută pe 21 octombrie 1979, în Focșani (judeţul Vrancea), și Elena Loredana Stoian, născută pe 28 august 1988, în Pitești (judeţul Argeș), toate având și calitatea de administrator al SC Jupiter SA. Principalul domeniu de activitate al acestei firme este, potrivit Registrului Comerţului, „hoteluri și alte facilităţi de cazare similare“.
 
Revenind la SC Rosa Route SRL menţionăm că administratorul firmei este Pompiliu Andrei Simion, născut în 28 martie 1987, la București. Conform aceleiași surse, activitatea principală a SC Rosa Route SRL vizează domeniul restaurantelor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii