Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a câștigat IM Construct SRL un contract cu primăria Mangalia (documente)

ro

01 May, 2016 00:00 3813 Marime text
Primăria municipiului Mangalia atribuia în 2007 un contract ce avea drept obiect „Consolidare și modernizae clădire Parc Industrial corp B în municipiul Mangalia”. Finanțarea urma să se facă din bugetul local.
 
Din Comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte ing. Toader Voinea – președinte, jr. Daniela Dinu, ing. Rodica Ripianu, Valentina Capra, Alina Maftei – membri.
 
La sediul autorităţii contractante, adică Primăria Municipiului Mangalia, în noiembrie 2007, a fost deschisă oferta depusă de doritori pentru obținerea contractului. Pentru acest contract s-a înscris societatea IM Construct SRL Mangalia care a depus o ofertă de 1.427.284,35 lei fără TVA. În urma analizării ofertei, membrii comisiei au decis că nu sunt motive pentru a o respinge și, ca atare, au declarat-o admisibilă. Din raportul procedurii de achiziție a reieșit că această firmă a adus toate actele la timp, având un dosar complet și eligibil.
 
Astfel, ofertantul câștigător a fost declarat IM Construct SRL cu o ofertă de 1.427.284,35 lei, respectiv 420.172,61 euro, fără TVA și cu o durată de 18 luni.
 
Potrivit Registrului Comerțului, IM Construct SRL este în acest moment în „faliment, este sub incidenţa Legii nr. 85/2006”. Firma a fost înființată în anul 1997 și avea sediul în municipiul Mangalia, pe strada Rozelor. Activitățile principale de activitate erau „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; Lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti n.c.a; Alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.”.
 
Conform datelor oferite de Registrul Comerțului în data de 30 aprilie, asociat unic în firmă este Irimie Szekely care mai figurează în Bucur Ana Maria & CO SNC (radiată), Mavi Tour SRL (întrerupere temporară de activitate, lichidare, radiată), V & T Carpex Construct SRL (radiată) și în Vanina Arhitect Construct SRL (faliment, este sub incidenţa Legii nr. 85/2014).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, IM Construct SRL a înregistrat o cifră de afaceri 0, o pierdere netă de 51.281 lei și datorii de 3.623.983 lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii