Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:06 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a scos din conturi CNACN pentru staţiile de epurare de la Agigea (5 documente)

ro

11 Feb, 2014 00:00 2556 Marime text
În anul 2013, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA a atribuit contractul „Reabilitarea reţelei de canalizare şi montarea de staţii de epurare independente la sediul ACN şi la ecluza Agigea – proiectare şi execuţie” societăţii SC Euro SANT Invest SRL Constanţa.
 
Aşa cum reiese din anunţul de atribuire 168287/10.05.2013, valoarea contractului adjudecat de SC Euro SANT Invest SRL Constanţa a fost de 305.693,15 lei (http://e-achizitii.com/view_anunt_atribuit.php?id_anunt_atribuit=283686). Potrivit procesului-verbal de deschidere a ofertelor din 18.04.2013, comisia de evaluare a fost compusă din preşedinte - Iuliana Duţu, membri - Erol Mirzali, Murat Chenan, Mihaela Caloian, Anca Wirich. Din partea ofertantului SC Euro SANT Invest SRL Constanţa a participat la şedinţa de deschidere a ofertelor Mihaela Dumitrescu. Până la data limită de depunere a ofertelor s-au prezentat următorii agenţi economici: SC Euro SANT Invest SRL Constanţa şi SC Eco Constructing SRL Târgu Mureş. Oferta SC Eco Constructing SRL Târgu Mureş a fost respinsă de comisia de evaluare, contractul fiind atribuit societăţii Euro SANT Invest SRL Constanţa. Obiectul contactului constă în reabilitarea reţelei de canalizare şi montarea de staţii de epurare independente la sediul ACN, la depozitul central ACN şi la ecluza Agigea (etapa I – proiectare şi etapa II - execuţie lucrări).
 
Despre câştigătorul contractului
 
EURO SANT INVEST SRL a fost înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social pe bulevardul Tomis. Domeniul principal de activitate al societăţii este „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”. În anul 2011, societatea a mai obţinut un contract de 245.819 lei de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa pentru executarea lucrărilor de reparaţii capitale ale instalaţiei termice a Delfinariului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii