Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:58 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beira Cons SRL, un alt client al contractelor Primăriei Medgidia. Câţi bani a cerut pentru reţeaua de canalizare (document)

ro

18 Nov, 2016 00:00 2514 Marime text
În urmă cu şase ani, administraţia locală a municipiului Medgidia plănuia să reabiliteze sistemul de canalizare şi străzile oraşului, dar şi să construiască mai multe locuinţe sociale pentru familiile de rromi din localitate. Astfel, la data de 7 ianuarie 2010, avea loc şedinţa de negociere pentru atribuirea contractului de achiziţie publică intitulat „Lucrări suplimentare la lucrări pentru drum de acces, alimentare cu apă şi reţea canalizare aferente proiectului cu titlul «Mica infrastructură pentru zona alocată construirii de locuinţe sociale pentru zece familii de rromi din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa»”. Contractul a fost finanţat din fonduri Phare, prin programul „Accelerarea implementării strategiei naţionale pentru îmbunătăţirea situaţiei rromilor”.
 
Comisia de evaluare, numită prin Dispoziţia nr. 9228, din data de 30 decembrie 2009, a fost compusă din: Mirică Dumitru, administrator public - preşedinte, Valeria Nichiţuş, şef Serviciul DEL, Nesrin Geafar, consilier juridic, Rodica Pătraşcu, inspector în cadrul Compartimentului de Contabilitate - Venituri, şi Florica Chiriţă, referent de specialitate în cadrul Compartimentului Tehnic - Investiţii - membri.
 
Procedura de atribuire a contractului aleasă de autoritatea contractantă a fost negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ. La şedinţa de negociere a contractului a fost invitat ofertantul Beira Cons SRL. Invitaţia de participare a fost transmisă către agentul economic la data de 29 decembrie 2009.

Beira Cons SRL a venit cu o propunere financiară în valoare de 74.239,00 de lei, fără TVA. Ofertantul se angaja să execute lucrările solicitate în termen de patru zile calendaristice.

În cele din urmă, comisia a analizat documentele şi oferta depusă de agentul economic invitat la şedinţa de negociere şi a hotărât atribuirea contractului către acesta, conform raportului procedurii încheiat la data de 11 ianuarie 2010.

Despre Beira Cons SRL

Beira Cons SRL a fost fondată în anul 1998 şi are ca domeniu de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Firma are sediul social în municipiul Medgidia, pe strada Independenţei. Asociaţii societăţii sunt: Nedret Bechiş, cu 66,67%, şi Bilchiş Bechiş, cu 33,33%. De precizat că Nedret Bechiş deţine calitatea de administrator al societăţii.

Beira Cons SRL a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 723.821 de lei şi 18 angajaţi. În acelaşi an, societatea a avut datorii în valoare totală de 454.647 de lei, venituri totale de 955.894 de lei şi cheltuieli în valoare totală de 950.919 lei. Tot anul trecut, societatea a adus asociaţilor săi un profit de 4.975 de lei.

Beira Cons SRL a încasat, în anul 2001, de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR), 288.133.848 de lei, pentru efectuarea unor reparaţii la clădirea în care funcţiona filiala din Medgidia a UDTTMR, respectiv strada Decebal numărul 13.
 
În anul 2009, Beira Cons SRL a încercat să câştige un contract de la Primăria Mircea Vodă pentru reabilitarea unei anexe. Firma a venit atunci cu o propunere financiară în valoare de 304.609 lei, însă nu a câştigat contractul, acesta fiind atribuit către Duo Management Construct SRL, pentru aproximativ 500.000 de lei.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul verbal şi raportul procedurii descrise mai sus. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii