Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:25 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerile presupun… diversitate De la comerţ cu băuturi, la administrarea unui sector de plajă în Năvodari (document)

ro

17 Aug, 2016 00:00 3890 Marime text


În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 1b. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi şi Livia Nicolau - secretar. Anunţul de atribuire a contractului de închiriere a atras atenţia a trei agenţi economici: SC Excelsior SRL, SC New Media-Connection SRL şi SC Novitrade SRL.
 
Competiţia pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului respectiv de plajă din oraşul Năvodari a fost acerbă şi, ca de fiecare dată, criteriul aplicat în evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
SC Excelsior SRL a oferit 13.184,10 lei/sector fără TVA, SC New Media Connection SRL a fost dispusă să plătească 13.918,75 de lei/sector fără TVA, în timp ce ultimul ofertant, SC Novitrade SRL, era dispus să dea 14.104,50 de lei/sector fără TVA. Aceste sume au fost propuse de cei care doreau să administreze sectorul de plajă Năvodari I, subsector 1b, în contextul în care preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 12.999,6 lei.
 
În urma verificării documentelor depuse de către ofertanţi, membrii comisiei de evaluare au decis atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă Năvodari I, subsector 1b, firmei Excelsior SRL. Aceasta a obţinut 58,69 de puncte, comparativ cu ceilalţi competitori, care au fost „notaţi“ cu 20 - SC Novitrade SRL, respectiv 19,74 de puncte - SC New Media Connection SRL.

Cine administrează SC Excelsior SRL

Avantajul obţinut de SC Excelsior SRL a survenit ca urmare a faptului că, spre deosebire de celelalte firme, deţine „activ teren cu locuri de cazare“ şi inclusiv amplasarea acestuia a atras puncte în plus. Înfiinţată în anul 1991, Excelsior SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Cpt. Papadopol. Capitalul social subscris, de 250.000 de lei, integral vărsat, este compus din 25.000 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al firmei este Vasilica Marin, născută pe 21.06.1959, în Râmnicu de Jos. Activitatea principală a firmei constă în „comerţ cu ridicata al băuturilor“. Potrivit Registrului Comerţului, Vasilica Marin figurează ca administrator şi la firma Excelsior Energy SRL. 

Citeşte şi Sectoare de plajă din Năvodari scoase la licitaţie de ABADL pe 10 iunie, adjudecate de firme nou-înfiinţate

Ti-a placut articolul?

Comentarii