Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Albu este noul patron al CTV (galerie foto)

ro

16 Apr, 2009 02:42 9261 Marime text

sigla_CTV_2.jpgDragomir: „Când am început să cesionăm către Fundaţia Saturn, domnul Albu s-a opus şi ne-a blocat"

Albu_Gheorghe.jpgDupă numeroase informaţii care dădeau ca sigură tranzacţia între liberalii acţionari ai SC CTV Media Group SA şi o fundaţie ce îi aparţine omului de afaceri Gabriel Valentin Comănescu, se pare că CTV va rămâne, totuşi, în ograda PNL.
Chiar dacă începuseră să semneze actele de cesionare a acţiunilor CTV către Fundaţia Saturn, a şefului de la Grup Servicii Petroliere, liberalii s-au răzgândit, iar zvonurile spuneau că noul patron al CTV va fi Gheorghe Albu, posesor a 10% din acţiunile CTV Media Group SA. Contactat telefonic, fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii a negat că ar vrea să devină şef peste Constanţa TV. Însă a fost contrazis, pe rând, de mai toţi colegii săi acţionari. Gheorghe Dragomir, şeful local al liberalilor, a spus chiar că a semnat cesionarea acţiunilor către Albu. „Când am început să cesionăm către Fundaţia Saturn, domnul Albu s-a opus şi ne-a blocat. Aşa că nu am mai putut duce la bun sfârşit tranzacţia. Acum s-a făcut documentaţia necesară cesionării către fraţii Albu, Gheorghe şi Nicolae. Dăm acţiunile cu o sumă modică, cea menţionată în capitalul social", a declarat Dragomir.

Mihai_Lupu_004.jpg„Domnul Comănescu ar fi vrut să preia societatea"

Pe de altă parte, deputatul Mihai Lupu a povestit că luni a avut loc o întâlnire a acţionarilor CTV-ului, în care s-a decis să se cedeze afacerea lui Gheorghe Albu: „Luni ne-am întâlnit la sediu şi am hotărât să îi cesionăm acţiunile domnului Albu şi familiei sale. Asta presupune şi preluarea restanţelor salariale şi către furnizori". Deputatul PNL a explicat şi de ce a picat tranzacţia cu şeful GSP-ului: „Domnul Comănescu ar fi vrut să preia 100% societatea, iar noi ne doream doar un parteneriat cu dânsul. Aşa că nu s-a mai realizat nimic". Şi Gabriel Monea, consilier judeţean liberal, a recunoscut că i-a cesionat acţiunile lui Gheorghe Albu. „Am semnat astăzi (n.r. ieri). O parte dintre noi cesionează către domnul Albu şi o parte către Nicolae, fratele acestuia".

„Societate cu circuit închis"

Cum informaţiile date de Gheorghe Albu, pe de-o parte, şi restul acţionarilor, pe de cealaltă parte, erau contradictorii, l-am contactat din nou pe fostul secretar de stat. Acesta a confirmat, într-un final, că este interesat de preluarea CTV-ului, dar că, „până nu cesionează toţi", nu poate fi sigur de nimic: „Oricând se poate schimba ceva. Să existe o răsturnare de situaţie. După ce vom semna toţi, vom vedea". Liberalul a explicat faptul că tranzacţia cu Gabriel Comănescu nu era posibilă oricum pentru că CTV Media Group SA este o „societate cu circuit închis şi nu era legal". Gheorghe Albu a precizat că într-o societatea pe acţiuni trebuie să fie minimum doi acţionari, iar aceştia vor fi el şi fratele său, Nicolae, cetăţean american: „Preiau societatea cu active şi pasive, ceea ce implică şi datoriile. Vom vedea ce-o să fie".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • manea silvia maria 09 Jan, 2010 00:38 domnule deputat ai uitat de acel accident provocat de nepotul dumneavoastra?a omorat o femeie nevinovata in dambovita
  • fosta ctvista 06 Dec, 2009 13:15 felicitari pt noua si promintatoarea televiziune...halal de voi,nu gasesti nimic bun in grila de programe...sfatul meu e sa difuzati documentare in continuare,o sa aveti mai mult succes asa. PS: Fratilor,numai prezentatoare obosite aveti pe acolo,faceti ceva
  • fara nume 28 Apr, 2009 15:00 informatie de ultima ora: Albu nu ia CTV ul!!!! Gasiti alt cumparator
  • fara nume 27 Apr, 2009 18:15 S-a vandut domnule CTV ul? Ce se mai intampla acolo?? Albu zice ca nu a luat-o el... Care e treaba?
  • alt angajat CTV 21 Apr, 2009 13:22 Nici un articol de ceva zile bune. Ce se intampla cu CTV? Ce se intampla cu banii care au sa ni-i dea ? Chiar nici o veste?
  • Pentru: pt vizitator 18 Apr, 2009 15:20 Bai prietene, Ramona Cazan nu mai lucreaza la CTV .... de un an de zile!!! nu stiu ce ai vrut sa zici cu asta. Cat despre bani, nici eu nu am luat chiar nimic si cam de multa vreme. Insa chiar nu ai inteles ce am vrut eu sa zic..OTV-izati CTV-ul cu vorbele astea de prost gust. PS: pt angajat CTV: Albu o ia... (asat se stie pana in prezent). Daca se razgandeste, nu o mai ia nimeni pentru ca ca ultimatum-ul de la GSP a expirat ieri.
  • Angajat CTV 17 Apr, 2009 18:57 Sa ma lamureasca si pe mine cineva. Am inteles ca n-o mai ia Albu si ca suntem iar ai nimanui. Marti se deschide proces. Asa este? Daca da, mai multe detalii va rog!
  • pt vizitator 17 Apr, 2009 17:29 oricum lumea rade de parasutele de genul Ramonei cazan sau Flaviana Marcu, care sunt acolo doar pt ca presteaza bine pe sub mesele unor caricaturi din jurul PNL. Probabil tu ti=ai luat banii, ce fac ceilalti colegi ai tai care, de luni de zile, muncesc pe promisiuni liberale. Gunoaielor!
  • nostradamus 16 Apr, 2009 18:00 nu e albu
  • alex 16 Apr, 2009 11:37 Domnii de la ziua,... folositi o emblema si un fundal expirate ( ale CTV) dati un telefon sa vi le dea pe cele din pachetul grafic nou. Habar nu aveti cat de bine arata...
  • Anonim 16 Apr, 2009 09:52 mai e o raza de speranta ptr Ctv...speram sa fie bine!!:)Asteptam schimbari in bine, baieti!
  • ego 16 Apr, 2009 08:55 CIND PIELEA MEA NE DAU SALARIILE, CA VINE PASTELE SI O SA VOPSIM OUALE LUI TAKTU DE PASTE! BA CIND NE DATZI SALARIILE??? CHIAR VA DOARE-N KKUR DE NOI, AVEM FAMILII SI DATORII, CE DRAKU FACETZI CU NOI??? NEE-ATI ABURIT CU SALARII MARI, AM LASAT LOCURI DE MUNCA SIGURE SI AM VENIT LA VOI SA VA BATETZI JOC DE NOI! DATZINE SALARIILE SI MAI LASATZINE DRKU IN PACE CU VRAJELILE VOAstre!
  • un constantean 16 Apr, 2009 08:45 de acum incolo putem spera ca la Constanta e bine sa mai fie un post TV. Albu este un bun manager.Calm istet cu mult bun simt .BRAVO tuturor !
  • fara nume 16 Apr, 2009 01:25 II ROG PE COLEGII MEI (DE LA ctv) SA SE ABTINA DE LA COMENTARII (A SE INTELEGE BARFE DE PROST GUST), LA ACEST ARTICOL. GANDITI-VA CA O SA RADA TOATA PRESA DE NOI. VA MULTUMESC ANTICIPAT. R.
  • ce jurnalisti!!! 16 Apr, 2009 00:49 Bai astia de la Ziua de Constanta... Ati intrs-o de atatea ori cu articolul asta despre CTV, incat nu va mai crede lumea. Taceti naibii pana aflati ceva concret, documentati-va si dupa aia scrieti. PS:pana sambata pun pariu ca o mai vindeti de 3 ori, odata pe zi....