Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 PSD cere anularea alegerilor de la Cernavodă pentru primar

ro

07 Jun, 2016 12:25 6206 Marime text
În urmă cu câteva momente, Partidul Social Democrat (PSD) a înregistrat o constestaţie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care solicită anularea alegerilor pentru primar la Cernavodă, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, vicepreşedintele PSD Constanţa.
 
Motivaţia acestei cereri de anulare se datorează faptului că în urna pentru primar au fost găsite la numărare 11 voturi în plus faţă de numărul de voturi înregistrat pe procesele verbale şi pe dischete. Având în vedere că Primăria Cernavodă  a fost câştigată de candidatul PNL cu doar 14 voturi în plus, PSD consideră că aceste 11 voturi care se regăsesc în plus au influenţat rezultatul alegerilor pentru primar.
 
În urmă cu ceva timp, preşedintele BEC Cernavodă, procurorul Mihai Stanciu, s-a prezentat la Biroul Electoral Judeţean cu procesele verbale ale voturilor înregistrate la Cernavodă. 

UPDATE 2, ora 12.53
 
Urmează să aibă loc o şedinţă la BEJ pentru contestaţia depusă de PSD. 

UPDATE 1, ora 12.47

Repreuzentanţii BEC au confirmat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că PSD Constanţa a cerut anularea alegerilor de la Cernavodă. Contestaţia ar putea fi soluţionată în cursul zilei de azi sau cel târziu mâine.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii